Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön a hosszú (hosszabb) haj, vagy csak a rövidet szeretitek?
Rocker vagyok és most növesztem a hajam, kb a vállamig ér (nem divatból teszetm, inkább azért szeretek headbangelni, ami hosszabb hajjal élvezetesebb és "rockerebbnek" érzem magam). Azt vettem észre, hogy amióta hosszabb a hajam, azóta jelentősen kevesebb lány akar velem lenni, kevesebb érdeklődik irántam. Mintha megijedtek volna, vagy simán csak igénytelennek tartanának (igaz, ami igaz, ilyen hosszúságban, mint az enyém, néha elég kusza tud lenni, de igyekszem rendben tartani, nagyon sokszor fésülöm, gyakran mosom és a végeit két-, háromhetente levágatom). Viszont azt látom, hogy az ilyen hajviseletű fiúk után jobban érdeklődnek:
Szerintem ez elég szánalmas, a punkerektől ellopták a "tarajat" és belemódosítottak, de valami iszonyatosan tré és giccses módon. Az az érdekes, hogy gyakorta látok ilyesmi hajviseletű embereket és akármennyire rusnyák, vagy idióták/beképzeltek/bunkók, nagyon "kelendőek". Valaki megmagyarázná nekem ezt? Köszi :)
17/F
Azok a csajok buknak az ilyen hajú pasikra, akik maguk is ebben a stílusban mozognak. Keress saját stílusodbeli lányt:)
Pl. én gót vagyok, és ha jól áll a srácnak, akkor a hosszú haj nálam szinte már fétis:D:D:D De tényleg, imááádom a hosszú hajat, de tényleg adj arra, hogy mindig ápolt legyen, ez nagyon fontos. Ha kell inkább 2naponta mosd, nagyon csúnya egy hosszú zsíros haj. Ha kócos, akkor hordj magadnál egy kefét, vagy fésűt, és a wc-be keféld ki:)
19/L
Hosszú haj a legjobb, egyértelmű.
(nemrocker lány)
18L
Rovid haj jon be nalam... szerencsere a baratom is mgertette igy levagatta:)
Ezt csak azert irtam igy mert, attol fuggetlenul, hogy nem szeretem a hosszu hajat osszejottem a jelenlegi baratommal. Szerencsere rajott, hogy neki is mint minden ferfinak jobban all a rovid haj. De ez nem lehet egy kizarolagos ok parvalasztaskor:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!