Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön a hosszú (hosszabb) haj, vagy csak a rövidet szeretitek?
Rocker vagyok és most növesztem a hajam, kb a vállamig ér (nem divatból teszetm, inkább azért szeretek headbangelni, ami hosszabb hajjal élvezetesebb és "rockerebbnek" érzem magam). Azt vettem észre, hogy amióta hosszabb a hajam, azóta jelentősen kevesebb lány akar velem lenni, kevesebb érdeklődik irántam. Mintha megijedtek volna, vagy simán csak igénytelennek tartanának (igaz, ami igaz, ilyen hosszúságban, mint az enyém, néha elég kusza tud lenni, de igyekszem rendben tartani, nagyon sokszor fésülöm, gyakran mosom és a végeit két-, háromhetente levágatom). Viszont azt látom, hogy az ilyen hajviseletű fiúk után jobban érdeklődnek:
Szerintem ez elég szánalmas, a punkerektől ellopták a "tarajat" és belemódosítottak, de valami iszonyatosan tré és giccses módon. Az az érdekes, hogy gyakorta látok ilyesmi hajviseletű embereket és akármennyire rusnyák, vagy idióták/beképzeltek/bunkók, nagyon "kelendőek". Valaki megmagyarázná nekem ezt? Köszi :)
17/F
hát ha diszkópi*csát akarsz feleszedni, akkor igy kéne kinézned, mint a képen. de ha magadfajta rokkert, akkor add magadat. sokan szeretik a hosszú hajat, én mondjuk nem. de másiktalán igen. :) amúgy az igaz, h igénytelen hajat nem szeretik a lányok.
unokatesóm, aki 18 éves, rokker, neki is van barátnője. és szép lány, pedig nem tudom mit eszik rajta :D
de mondom, hogy... ha jó helyen keresed (koncert, fesztivál, itt szigetre gondolok) akkor találsz valami jóravaló csajt. :D
remélem segítettem.
16L
Szerintem arcfüggő. Alapvetően én a hosszú hajat preferálom, de van, akinek jobban áll a rövid.
Viszont a képen látható hajjal rendelkező díszkakasokat általában kinevetem, főleg, ha csiszolt üveg is van a fülükben. Ebből is látszik, hogy nem tartozom abba a stílusba =)
20/l
Tegyél fel képet magadról, kíváncsivá tettél :)
Amúgy az én barátomnak is hosszú haja van, ráadásul nagyon göndör, olyan mint egy birka, és eléggé a maga életét éli, de pár hullámcsattal meg lehet azt is oldani, és még hosszabb is, mint az enyém, de ez engem nem zavar, hiszen szép, és látszik rajta hogy törődik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!