Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Már sokszor hallottam, hogy ha hosszúak egy fiúnak az ujjai, akkor lent is hosszú, ha meg kicsi akkor ott is kicsi. Ez igaz? Tényleg van összefüggés? :DD
Figyelt kérdés
2012. szept. 22. 19:25
1/20 Mókusgyilkos válasza:
kétlem.
bár annyit megjegyeznék: 8 évig zongoráztam :) most h ez mit jelent döntsd el magad :D [naná h azt h 1ik lyukból a másikba gyorsan átugrik XD XD na jóóó nem]
3/20 anonim válasza:
lehet,én nem vettem észre.
mi számít hosszú ujjnak?nekem aránylag olyasmi,és 18 centis a szerszám,de nem hinném,hogy lenne benne összefüggés.
4/20 VVMMvvmm válasza:
Akkor ezek szerint, ha hosszú a kesztyűje az óvszere is az?
5/20 anonim válasza:
Sajnos nem. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne a lányok dolga, ha ennyiből meg lehetne állapítani a férfiasságot, nem? :D
6/20 VVMMvvmm válasza:
Van egy 18 centis szerszáma az egyik kommentelőnek.Jó tudni!Nem?
7/20 anonim válasza:
Nincsenek annyira hosszú ujjaim, de ott lent akkora hogy a plafont verdesi.
Tehát meg cáfolom ezt az elméletet.
8/20 anonim válasza:
Nekem hosszú ujjaim és péniszem van..talán mert 188 cm vagyok:D 16/F
9/20 anonim válasza:
Szerintem nincs. Nekem rövidek az ujjaim. Az intim méretem pedig átlagos. Egyébként lehet valami statisztikai alapja, mondjuk lehet hogy a hosszabb újjúaknak átlagban egy kicsit hosszabb a farkuk is. De olyan szoros összefügggés biztos nincs. És ilyen gyenge összefüggéssel meg nem sokra mész, ha most nézel egy konkrét embert, és hosszú az ujja, legfeljebb annyit mondhatsz, hogy 1%-al több esélye van hogy nagy a farka mint egy átlag újjúnak. Magyarul semmit nem tudhatsz az intim méretéről ez alapján.
10/20 anonim válasza:
A francba, én vagyok a selejt kategória, mindenből csak kicsit kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!