Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti rányomulnátok vagy hagynáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti rányomulnátok vagy hagynátok inkább? (kicsit hosszú. )

Figyelt kérdés

Most lettem középsulis és már első nap megtetszett egy lány.

Mindenki azt mondja,hogy ne foglalkozzak vele,mert nehéz esett meg ott vannak a haverjai akik nem épp a suli legjobb fej srácai..folyton be szólnak mindenkinek,oltogatósak,már egyszer-kétszer nekem is beszóltak.. és sajnos ez a csaj folyton velük lóg így nem igazán tudom megszólítani,pedig észre vettem,hogy néha ő is nézz engem. :) De pár napja bementem óra előtt a boltba és ott volt teljesen egyedül amikor beléptem akkor pont a pultnál állt és rám nézzet de nem mosolygott meg semmi csak rám pillantott.. miután fizetett egyből kiment a boltból és mire én is kimentem már majdnem a sulinàl járt ahol már várták a 'menő.' haverjai.. szal elúszott az esélyem,hogy végre beszéljek vele.Facebookon nem jelöl vissza,üzenetett pedig csak az írhat neki aki ismerőse.

Egyébként annyit tudok róla,hogy nincs pasija,a nevét és hogy már most van osztályfönökie és egyszer bukott is.Pedig visszafogott,csendes lánynak látszik.. de nekem pont ez jön be,hogy nem egyszerű tucat csaj,hanem érdekes.:) és úgy tünik ez nem csak nekem imponál,mert egy csomó fiúnak tetszik és fészen több like(250.kb.) van egy képén mint nekem az összesen..szerintetek lenne esélyem egy ilyen csajnál egyáltalán??

2012. szept. 16. 20:46
 1/2 anonim ***** válasza:

mit akarsz egy olyan csajtól akinek 2hét alatt van osztályfönökie (gondolom nem dicséret) és megbukott de azért játsza a jókislányt.ráadásul bunkó társasághoz tartozik és mivel népszerű,tuti beképzelt!

a leirtak alapján szerintem szóba se áll egy olyan sráccal aki nem meri megszólItani se.

2012. szept. 16. 21:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Figyelj.... Tudom nem túl jó dolog de valamiért magamat látoma szövegben! :) S bár én nem vagyok csendes és nem buktam semmiből, én is a hangos, kisse bunkó, nagyhangú csoportba tartozom... Egyedüli lányként. És az az igazság hogy imádok így élni! Hogy senki nem kezd ki velem, nem szól be, nem bunkózik és jófejkedik mert tudják hogy melyik társaságba tartozom és tudják hogy ebbe csak a legkitartóbbak kűzdhetik be magukat. Én már az első héten ide tartoztam. Egyást oltjuk, csszegetjük de alapvetően imádjuk egymást... Egy lánynak ez egy vár! Körülveszika "menő" srácok és ezt imádja. Szerintem próbálkozhatsz. Tőlem is számtalanszor kertek már "kezet" de én másra varok :)
2013. ápr. 8. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!