Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Felvázolva a szitut: Szerelmes vagyok egy fiúba. Vagy két éve ,hogy nem láttam.
Már lassan miatta élek. Állandóan tanulok, hogy felvegyenek abba a suliba ahová ő jár, csak ,hogy láthassam. Edzek ,hogy tetszek neki,mindent megteszek ,hogy megszépüljek / sikerült is/.
Ez normális? Két éve ,hogy nem láttam és nem rég jöttem rá ,hogy még mindig szeretem. Mi történik velem? Nem tudom feladni ,pedig neki más tetszik...
bocsi de: távolról sem.
gondolkozz ha ő össze jön azzal aki neki tetszik akkor mégis mi lesz a kis világoddal? [darabokra törik és jó sokáig tart majd össze ragasztani mi más lenne. bocs h eloszlattam a rózsaszín ködöt]
hát próbálkozz be de ha végképp semmi akkor ez van.
ha 1 helyen laktok és 2 évig nem is keresett akkor az elég árulkodó.
Nagyon félénk fiú..
Köszönöm a válaszodat :)
Hát hajrá, dolgozz, törődj magaddal.
De majd amikor jön egy rendes srác, aki megérdemel, és tetszel neki, csak az a legnagyobb hibája, hogy épp nem ez a srác, akkor adj annak is esélyt.
Köszönöm a válaszokat :) Igyekezni fogok!
Utolsó válaszoló: Nem hiszem ,hogy elkezdeném utánozni a csajt. hű vagyok a stílusomhoz, ill. magamhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!