Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha?! (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Az normális , ha ennyi idős korban azt érzem hogy én lennék a legboldogabb ha lenne mellettem egy lány akit szeretnhetnék , eggyütlehetnék puszilgathatnám ölelgethetném , és még sorolhatnám mit érzek , tehát egyszóval akit szerethetnék , egy olyan lányra vágyom amiet igazándiból ,csak elvileg idősebb korban találhatnék , vagymég akkorsem?! , mert ügye a korombeli lányok nem az igaz párkapcsolatokra mennek ,csak az a helyzet hogymár most annyira vágyomrá egyszerűen , hogy néha azon gondolkodom , hogy ennyi idős koromban ez vajon normális?
nem azon kéne járni az eszemnek hogy huzzak meg minnél több csajt?..
Persze nem csinálnék olyat csakhogy meghuzhassak valakit , számomra ez a dologis , sokkal többrölszól mint egy d*gás , plusz az nem is én lennék ,félre ne értsétek nem vagyok az a nyálas meg stb , de ugy gondolom érzelmek nélkül nem lehet , és nem is lenne igazán igazi.
Esetleg ha valaki fejébe megfordulna , hogy szeretethiányomvan , nincs szeretethiányom , imádom szeretem a szüleimet testvéreimet és ez oda vissza így van , végülis persze mondhatnám ezt egyfajta szeretethiánynak , vagy inkább szerelemhiánynak egy lánytól?!
Ti mit gondoltok erről a dologról?
16 éves fiú
az is ritka, hogy egy fiút nem a farka vezet..:)
privi? :$
Én úgyanígy vagyok,mint te.Merrefelé laksz?Én Zala megyében lakom. :P
16/L
végre egy normális fiú :)
Jó hogy még vannak ilyenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!