Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha?! (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Az normális , ha ennyi idős korban azt érzem hogy én lennék a legboldogabb ha lenne mellettem egy lány akit szeretnhetnék , eggyütlehetnék puszilgathatnám ölelgethetném , és még sorolhatnám mit érzek , tehát egyszóval akit szerethetnék , egy olyan lányra vágyom amiet igazándiból ,csak elvileg idősebb korban találhatnék , vagymég akkorsem?! , mert ügye a korombeli lányok nem az igaz párkapcsolatokra mennek ,csak az a helyzet hogymár most annyira vágyomrá egyszerűen , hogy néha azon gondolkodom , hogy ennyi idős koromban ez vajon normális?
nem azon kéne járni az eszemnek hogy huzzak meg minnél több csajt?..
Persze nem csinálnék olyat csakhogy meghuzhassak valakit , számomra ez a dologis , sokkal többrölszól mint egy d*gás , plusz az nem is én lennék ,félre ne értsétek nem vagyok az a nyálas meg stb , de ugy gondolom érzelmek nélkül nem lehet , és nem is lenne igazán igazi.
Esetleg ha valaki fejébe megfordulna , hogy szeretethiányomvan , nincs szeretethiányom , imádom szeretem a szüleimet testvéreimet és ez oda vissza így van , végülis persze mondhatnám ezt egyfajta szeretethiánynak , vagy inkább szerelemhiánynak egy lánytól?!
Ti mit gondoltok erről a dologról?
16 éves fiú
Szia! Ez nagyon jó dolog. :) Látod, a lányoknak is bejön... szinte kapkodnak utánad. :D Kivételes srác vagy. :)
És szerintem vannak lányok, akik komolyan kapcsolatra vágynak ebbe a korba. én 15 évesen jöttem össze az első nagy szerelmemmel, és most 18 évese koromban szakítottunk. És egy életre terveztünk. Most ez pozitív példaként írtam le, hogy komolyan gondoltam ezt az egészet. És most is komoly kapcsolatra vágyok. :)
Én is teljesen ugyan ezt érzem amit leírtál:) Én is örülnék nagyon ha lehetne egy barátnőm már:/
16/F
Ilyen pasiból nagyon kevés van :)
A legtöbb lány az ilyen fiúkat szereti hidd el.
Ez a normális és nem az ha a srácnak csak arra kell a csaj :) 14/L
Egyszer azt mondta nekem a bölcs nagyapám:
Fijam! Fiatalkoromban láttam egy gyönyörűséges plakátot a színház falán, azokat a szép díszeket, ábrákat...?
Nahát, vettem rá jegyet, és ez volt a legsz*rabb előadás, amit valaha láttam.
én is így gondolkodok, csak lányként.:D normális
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!