Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez? Normális? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú
Lányoktól várom a válaszokat.
Mindigis volt fehérfolyásom, de most az utolsó havivérzésem után barnás folyásom van, és sokkal több mind az átlagos fehérfolyáshoz képest. a havim szept.2-7 közt volt. azóta rendszeresen ez van. okkal aggódom?
hülyeségekre nem vagyok kíváncsi.
köszönöm
16/L
nekem ilyen sosem volt.
lehet közti vérzés, bár én azért elmennék nődokihoz.
28/n
16 évesen nem igaán szeretném járni a nőgyógyászt, s igazán félek is. anyuval már beszéltem arról,hogy elszeretnék menni,hogy minden rendben van-e, de ő nem akarja hagyni. mit tegyek?
szerintetek nagyon sújos az ügy?
Teljesen természetes dolog nőgyógyászhoz járni. Ő tud segíteni rajtad. Anyukád meg nagyon furcsán viselkedik, mintha nem akarná, hogy kivizsgáljanak és utána esetleg megnyugodj, hogy semmi bajod sincs, vagy kapj egy hétköznapi gyógyszert és meggyógyulj.
Ha tényleg nehéz eset anyud, kérdezd meg a barátnőidet, ki hova jár nődokihoz, felhívod, időpontot kérsz és egyik barátnőddel elmentek. Nagy lány vagy, az orvos nem mondhatja el még a rendőrségnek sem, hogy mi történt a rendelőben... Orvosi titoktartás kötelezi.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!