Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Vagdosom magam. Lelkileg teljesen összetörtek. Néha úgy érzem ,hogy nincs értelme az életemnek, csak ülök órákon át és nézem a falat. Volt amikor fel is pofoztam magamat azzal az okkal ,hogy milyen csúnya vagyok. Egy csomó ismerősöm ilyen helyzetben van ,mint én és szégyellem magamat ,hogy nem tudok rajtuk segíteni...
Mit tegyek? Szeretnék újra bízni az emberekben, újra szerelmes lenni. De hát kinek kellene egy depressziós lány... Valaki segítsen! Jól jönne egy beszélgető társ.
14/l
Aha...
Azon gondolkodtál már ,h van aki az életéért küzd,te meg itt vagdosod magad? És az eszedbe jutott már esetleg,h még CSAK 14 vagy,és mondhatni azt sem tudod,mi a szerelem?
Vagy ennyi tapasztalatod van? Ugyan..
Ha elmúltál volna 30 ,és írnád,h nem leszel szerelmes ,akkor még sajnálnállak is.
2 dolgot jó ,ha felfogsz: kislány vagy még, a másik meg ,ne sajnáltasd magad.
Emberek! Csak nekem van elegem abból,hogy a tizenévesek folyton feltesznek ilyen agysorvasztó kérdéseket??
Szia!
A kor az mindent elárul. 14 évesen ne várj csodákat az élettől. Találd fel magad, járj sportolni rendszerességgel, tanulj valami újat(és most nem feltétlenül az iskolai tananyagra gondolok) rengeteg lehetőség van az életben, amivel jobbá teheted a napjaid.
És nagyon fontos a pozitív gondolkodás, tehát ha te most úgy gondolkozol, hogy csúnya vagy, téged mindenki utál, akkor mindenki utálni fog, sőt: csúnyának is fognak tartani. Tudok ajánlani ezzel kapcsolatban egy könyvet, az a neve, hogy NLP: A tudattalan erőforrás a sikeres és örömteli életért. Lehet, hogy még túl fiatal vagy hozzá, de nagyon sok dolgot lehet belőle megtanulni. Ha érdekel, írj privit és elküldöm neked.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!