Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egyszer ribanc voltam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyszer ribanc voltam, lehet utána normális életem még?

Figyelt kérdés
2012. szept. 22. 10:10
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
23 vagyok. és nem szeretnék elköltözni, ez az otthonom, nem tudnám itthagyni.épp emiatt tudom, ebből a helyzetből nincs kiút :(
2012. szept. 23. 18:54
 32/33 nagylzs ***** válasza:
Még mindig megpróbálhatsz olyan társaságba járni ami nem ahhoz a városhoz kötődik. Pl. ha szeretsz túrázni akkor elmehetsz szervezett túrákra. Tudom ez nem ugyan az. De nyaralni te is szoktál. Még nincs teljesen bezárva az összes kapu.
2012. szept. 23. 19:11
 33/33 anonim ***** válasza:
ne büntesd magad,valószinű csak szeretetre vágytál, ahogy te magad fogalmaztad meg
2012. dec. 8. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!