Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egyszer ribanc voltam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyszer ribanc voltam, lehet utána normális életem még?

Figyelt kérdés
2012. szept. 22. 10:10
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Persze. Mindenki tett rossz dolgokat már, ez nem teszi őket rossz emberré.
2012. szept. 22. 10:49
 12/33 anonim ***** válasza:
Lehet normális életed, ha változtatsz a gondolkodás módodon.
2012. szept. 22. 10:51
 13/33 anonim ***** válasza:
lanyok, lanyok, hamarabb gondolkodjatok es utanna cselekedjetek,nem cselekszunk hamarab es utanna meg gondolkoztok, hat teged kerdezo sajnallak, de lessz majd pasi aki szeretni fog, de ha arra gondolsz ezzel a kerdesre, hogy egy oljan sraccal gyere ossze aki mar kiismert, hat arrol szo sem lehet, ez igy van.
2012. szept. 22. 11:07
 14/33 A kérdező kommentje:

írtam, pasit már nem akarok, mert tudom, hogy nemlehet, normális ezt nem fogadja el, és tudom , hogy nem is érdemelném meg a normálisat, a rendeset, azok legyenek a rendes, aranyos lányokkal.

a normális élet alatt azt értem, hogy nem fognak megvetni..hogy megbocsájtanak, ennyi.

2012. szept. 22. 11:11
 15/33 anonim ***** válasza:
49%
csak annyit kell tegyel hogy ne ajjal szoba veluk, es szerintem meg irigyek is arra hogy, te valtogathatod a pasikat, mig ok a lanyokat nem,ne vedd szamba oket es kezdj el maskeppen elni,ennyi
2012. szept. 22. 11:13
 16/33 nagylzs ***** válasza:

> írtam, pasit már nem akarok, mert tudom, hogy nemlehet, normális ezt nem fogadja el, és tudom , hogy nem is érdemelném meg a normálisat, a rendeset, azok legyenek a rendes, aranyos lányokkal.

Túl szigorú vagy magadhoz! Ha jól sejtem akkor még elég fiatal vagy. Ha nem jön közbe valami baleset akkor még nagyon hosszú ideig kell élned magaddal, és nem utálhatod magadat 50 éven keresztül. El kell fogadnod azt amit tettél. Minél hamarabb földolgozod, annál jobb.

Ami a megérdemlést illeti: látszólag senki nem azt kapja amit megérdemel. Az életben a legtöbb dolgot nem érdemek szerint osztogatják. Az aranyos lányokat sokszor az arra nem érdemes pasik viszik el, és vannak olyan "jó" pasik akik a ribancokra buknak.

2012. szept. 22. 11:25
 17/33 A kérdező kommentje:
mert szigorúnak kell lennem. ez tényleg elfogadthatatlan és csak abban bízok, hogy ha majd az emberek látják , hogy nem kell nekem kapcsolat, tehát még csak nem is állok szóba pasikkal,akkor megbocsájtanak.
2012. szept. 22. 11:30
 18/33 anonim ***** válasza:

Ha "ez tényleg elfogadthatatlan" akkor mond már el légyszí, hogy lehet az, hogy "akkor megbocsájtanak."

Ne játszd már magad, mártírkodsz itt a semmire, mintha veled történt volna valami, nem te tettél volna valamit.

2012. szept. 22. 11:37
 19/33 A kérdező kommentje:
mert ez nekem is nehéz, nem úgy indul tudod, hogy na akkor én most ebbe a kapcsolatba belemászok, mert én megtehetem.
2012. szept. 22. 11:42
 20/33 nagylzs ***** válasza:
100%

> ha majd az emberek látják , hogy nem kell nekem kapcsolat, tehát még csak nem is állok szóba pasikkal,akkor megbocsátanak

Ez egy túlzott mértékű önbüntetés. Ráadásul nem sok értelme van. A legtöbb ember nem haragszik rád, csak pletykálni fognak. Azért mert egyszerűbb dolog másokról rosszat mondani mint a maguk hibáit észrevenni. Az ettől való félelmed megalapozott ("mit gondolnak rólam az emberek") de ez ellen rövidtávon nem tehetsz semmit. Ez a félelem egyben önző is, mert a saját jólétedre/közösségben elfoglalt pozíciódra vonatkozik, és nem mások megsegítésére.

Ha valóban a megbocsátás kell: aki haragudhat rád, az az ügyben érintett másik nő, vagy az ő igazi barátai. Ők haragudhatnak rád, de őket nem fogja érdekelni hogy másokkal szóba állsz-e. Ez számukra nem elég ok a megbocsátásra. Lehetsz hozzájuk őszinte, kérheted a bocsánatukat, de nem biztos hogy meg fognak bocsátani. Legalábbis nem gyorsan.

De attól még nem te leszel a föld legnagyobb ribanca! Vannak nők akik mindenkivel lefekszenek, és egy cseppet sem izgatja őket hogy ezzel hány házasságot, kapcsolatot tesznek tönkre. Na ők ribancok!

Megérzésem szerint te egy elég fiatal lány vagy, és most szembesültél azzal, hogy magadban is tudsz csalódni, és hogy nem mindig vagy képes ellenállni a csábításnak. De ne aggódj, ezen mindenki átesik. Lesz ez még jobb is! Az első legfontosabb lépést megtetted: jobbá akarsz válni, és nem akarsz másoknak fájdalmat okozni. Most jön az, hogy ebben az elhatározásban legyél szilárd és kitartó! Legyél etikus, és próbáld figyelembe venni mások érzéseit.

De ne légy túl szigorú magadhoz! Hosszú még az életed, és jogod van arra hogy boldog legyél, és hogy szeressél másokat. Az élet csupa szeretetből kellene hogy álljon, ne tagadd meg ezt saját magadtól se!

2012. szept. 22. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!