Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszer ribanc voltam, lehet utána normális életem még?
persze hogy féltem a helyem, senki se örülne annak ha menne az utcán az emberek meg vigyorognának rajta, mikor meg elmegyek mellettk sugdolóznak.
és szeretetre semmi esélyem, mert úgyis tudják, el lettem könyvelve ribancnak, max azért állnak velem szóba, hogy ágyba vigyenek.
Van esélyed szeretetre! Mindenkinek van. Valószínű hogy most nem érdemes olyan fiúkkal ismerkedned, akik tudják hogy mit tettél. Az önbecsülésed így is a béka segge alatt van, nem hiányozna még ez is hozzá.
De ne légy ennyire szélsőséges. Most talán úgy érzed hogy soha többé nem kell neked pasi, és soha többé nem foglalkozol velük. De ez az érzés is el fog múlni. A rossz dolgok se tartanak örökké.
de a pasiknak nem kell egy ribi komoly kapcsolatra.én meg ezt mindenképp elmondanám, ha nem tudná.
magányos voltam eddig is, azután is az leszek, én akarom így, mert el se hinném h van esélyem kapcsolatra, amiben szeretnek.
és honnan tudjam h nem tud róla? lehet igen, csak elhallgatja, megfektet, aztán viszlát,mert hát velem lehet...
> de a pasiknak nem kell egy ribi komoly kapcsolatra.én meg ezt mindenképp elmondanám, ha nem tudná.
Ha te komoly kapcsolatot keresel, akkor már nem vagy ribanc. Ha mindenkivel válogatás nélkül össze akarsz feküdni, akkor ribanc vagy. Először döntsd el hogy mit akarsz. Utána azt mond el neki hogy mivé szeretnél válni. Ha folyton ribancnak tartod magadat, akkor nem adsz magadnak esélyt a változásra, és akkor biztos lehetsz benne hogy csak azok fognak megtalálni akik ki akarnak használni. És utána még azt is a képembe mondhatod hogy "na ugye megmondtam". De ez nem így működik. Ha változást akarsz, akkor neked kell megváltoznod, saját erőből. Nem kell ribancnak tartani magadat. Inkább egy olyan embernek, aki hibázott, de megpróbál tanulni a hibájából és változni akar. Vagy gondolj bele ebbe: nagyon sok ma élő családos anyuka csinált ilyesmit fiatal korában. Akkor ők mind ribancok? Jobban jársz ha egy fejlődésre és változásra képes embernek tartod magadat.
> magányos voltam eddig is, azután is az leszek, én akarom így, mert el se hinném h van esélyem kapcsolatra, amiben szeretnek.
Ha így akarod, akkor így lesz. Aztán egy két év múlva mikor rosszkedvű leszel, és a barátaid is elmaradoznak mert nem akarnak együtt lenni egy rosszkedvű, savanyú p*cs@val, és amikor már nem lesz kinek panaszkodnod a magányodról, akkor jusson eszedbe hogy te akartad így. Akarhatnád máshogy is. De a választás szabad.
> és honnan tudjam h nem tud róla? lehet igen, csak elhallgatja, megfektet, aztán viszlát,mert hát velem lehet...
Nem tudhatod. Egy kapcsolat kialakításánál mindig van kockázat. Ha nem tud róla, akkor is lehet hogy csak megfektet és viszlát.
emiatt megvagyok bélyegezve.és igen én teszem ezt magammal.mert nem hiszem azt hogy ezt bárki elfogadná, akkor már azon járna az esze, hogy mellette is összefekszek ezzel azzal, hisz ha egyszer ez nem számított, másszor se fog.
de nem baj, mert megérdemlem.azthittem sosem fogok ilyen hibát elkövetni, és utálom magam.
ezért én ítélem magam erre.
Hmmm szóval közben ígért neked dolgokat? Azt mondta hogy otthagyja a másik barátnőjét, és ezentúl veled lesz együtt? Ha ekkorát hazudott, akkor ez legalább annyira az ő hibája is mint a tiéd.
Egy másik ember egyszeri hibája miatt nem kell mindenki mást kizárnod az életedből. Nem minden ember használja ki ennyire a másokat. Ne gondold azt, hogy ha egy pasi akkor és ott olyan volt, akkor már minden pasi mindenhol és mindig ilyen lesz veled.
Jól látod a dolgot, ügyelned kell a jelekre, és érdemes a szíved mellett az eszedre is hallgatni. Az az ideális, ha az eszed és a szíved is ugyan azt akarja. Máris tanultál az esetből. Tuti hogy ezután nem leszel ennyire hiszékeny. Amit most érzel az természetes. Megsérültél, és most gyógyulsz. Biztos nem tudtalak meggyőzni, de szerencsére enélkül is működik. Csak idő kell hozzá és jobban leszel.
Akik ezen csámcsognak, ujjal mutogatnak rád és elítélnek azok meg legalább akkora hibát követnek el mint te. Nincs joguk ítélkezni. Közülük is kerülnek majd ilyen helyzetbe néhányan, és akkor átélik ugyanezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!