Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenki azt hiszi meleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki azt hiszi meleg vagyok, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Gimis vagyok és még kilencedikben egy poén miatt elkezdtek melegezni és ez rajtam maradt. Mindig repdestek a meleges poénok rólam, ami az elején idegesített, de utána megszoktam, már nem nagyon érdekelt. Most tizenegyedikes vagyok és az a géz, hogy a "melegségem" nagyon elterjedt a suliban. Annyira, hogy amikor oda mentem egy lányhoz aki tetszik elhajtott, hogy ne szórakozzak, mert tudja hogy meleg vagyok. Már a szórakozóhelyeken, ahova járok is elkezdett terjedni. Nem tudok csajozni se, mert mindenki melegnek gondol, de ami a legrosszabb hogy múlt szombaton oda jött egy meleg srác és elkezdett flörtölni velem. Én ezt már nem bírom. Mit tegyek hogy megállítsam ezt a pletykát és tudassam az emberekkel, hogy nem vagyok meleg?

2012. szept. 19. 21:28
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Igen és akkor hagyjam, hogy ilyeneket gondoljanak rólam? Hogy a nők ezért elhajtsanak? Hogy a b*zik rám mozduljanak. Nem tudod milyen szörnyű ez.
2012. szept. 20. 16:20
 22/32 anonim ***** válasza:
76%
Figyelj! Adok neked egy tanácsot... nem tudom milyen természetű vagy de aki leb.zizik adjál neki egy jó nagy maflást az arcára aztán majd megtanulja... átérzem a helyzeted:D én megvernék mindenkit aki le melegezik :DDD
2012. szept. 20. 17:16
 23/32 A kérdező kommentje:
Akkor verhetném meg az egész környéket :D Lányokat meg nem bántok.
2012. szept. 20. 17:25
 24/32 anonim ***** válasza:
hm. hát ez tényleg nagy gond, sajnálom, de az előttem szólónak igaza van. :D légy kemény, férfi! :DD najó azért ne verj szét magad körül mindenkit. vagy tényleg próbálj nem törődni ezzel. az én sulimba is jár egy srác, akiről hasonlóakat terjesztettek, mert szöszi, kék szemű és cuki pofija van. asszem végül is sikerült felszednie egy lányt, és most is együtt vannak, és csak néhány szar alak maradt abban a hitben, hogy a fiú kissé ferde. ha semmi ilyesmivel nem lehet beszüntetni az idióta pletyka terjedését, nem is tudom mit csinálj... magadat milyennek látod? úgy értem, van vmi nőies rajtad, vasalt haj, ilyesmik? mert ha csak úgy mindenki elhiszi ezt, hogy a külsődben nincs semmi b*zis, akkor az emberek elég korlátoltak.
2012. szept. 20. 19:44
 25/32 A kérdező kommentje:
Elég rövid a hajam, de ha nagyobb lenne, akkor sem vasalná. Rózsaszín pólóban sem járok, inkább a sötét színeket kedvelem. Cső gatyám sosem volt, nem is lesz. Nem vagyok egy izomkolosszus, de azért sovány sem vagyok, szóval egyáltalán nem nézek ki b*zinak. Ha pedig megvernék mindenkit, vagy legalább is aki tudok, akkor meg egy verekedős parasztnak gondolnának.
2012. szept. 20. 19:52
 26/32 anonim ***** válasza:

"verekedős parasztnak gondolnának."

Mert h b.zinak gondolnak az jobb?

Személy szerint,engem inkább gondoljanak verekedős parasztnak,bár ha egy rágalom miatt vered be a képét valakinek,attól szerintem nem lesz az illető paraszt.

Mert ha egy lány lek.rvázza a másikat,és az meg kap egy pofont,akkor az is paraszt lesz?

Én nem mondom hogy meleg vagy,de megveted az erőszakot,visszahúzódsz,félénkebb vagy mint a többi srác,

megvédtél egy meleget,a suliban ennyi bőven elég a kötekedősebb embereknek,hogy bu.izzanak.

Az más kérdés,hogy ők ilyenkor igen meglepően sok esetben,erre verik ki otthon,de hát ők az erősebbek.

A mi sulinkban is volt ilyen.

Azt meg nem értem hogy hogy van h odamész egy lányhoz ismerkedni,és elküld azzal hogy te meleg vagy,bocs!

Vagy kiszínezted a sztorit,vagy a GYP-sek iskolájáb jársz,de én eleve nem adnék a pletykákra,ha odajönne hozzám egy srác ismerkedni,akiről azt hallottam hogy meleg,akkor utána egy jót nevetnék vele az egészen,hisz számomra egyértelmű lenne,hogy ha meleg lenne,valszeg nem akarna tőlem semmit.Ha ez általános iskolába lenne így,akkor még az mondanám ok,azok még nem tudják mit jelent hogy meleg,de hogy 11.-ben?

Fura nekem ez az egész.

2012. szept. 21. 18:59
 27/32 A kérdező kommentje:

Nem egy meleget védtem meg, nem tudom az volt e, de egy fiúnak is lehet hosszú haja, attól még nem b*zi. Megvetem az erőszakot, és? Az jobb lenne ha verném meg megfélemlítenék mindenkit? Az olyanokat úgy is utálják. Azt, hogy a lányok hogyan hajtanak el, egy megtörtént eset nem szó szerinti idézésében tudom rendesen bemutatni.

Oda megyek a lányhoz: Meghívhatlak valamire?

A lány rám néz: Jajj, ne velem szórakozzál.

Én: Nem szórakozok, én komolyan gondoltam.

Lány: Kár a gőzért, tudom hogy meleg vagy.

Az ilyenekre már nem tudok mit mondani...

2012. szept. 21. 19:12
 28/32 anonim ***** válasza:

jó idióta csajokkal ismerkedsz akkor

most erre mi mást lehet mondani?

2012. szept. 21. 19:19
 29/32 A kérdező kommentje:
Semmit... Az igaz, hogy a csaj is idióta, de az is rájátszik hogy ez így elterjedt :S
2012. szept. 21. 19:22
 30/32 anonim ***** válasza:

VAN EGY ÖTLETEM! Elsehiszem, hogy én találtam ki. *.*

Nah szóval fogod egy ismerősöd és megbeszéled vele, hogy legyen az álbarátnőd!:D

2012. szept. 22. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!