Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki azt hiszi meleg vagyok, mit csináljak?
"verekedős parasztnak gondolnának."
Mert h b.zinak gondolnak az jobb?
Személy szerint,engem inkább gondoljanak verekedős parasztnak,bár ha egy rágalom miatt vered be a képét valakinek,attól szerintem nem lesz az illető paraszt.
Mert ha egy lány lek.rvázza a másikat,és az meg kap egy pofont,akkor az is paraszt lesz?
Én nem mondom hogy meleg vagy,de megveted az erőszakot,visszahúzódsz,félénkebb vagy mint a többi srác,
megvédtél egy meleget,a suliban ennyi bőven elég a kötekedősebb embereknek,hogy bu.izzanak.
Az más kérdés,hogy ők ilyenkor igen meglepően sok esetben,erre verik ki otthon,de hát ők az erősebbek.
A mi sulinkban is volt ilyen.
Azt meg nem értem hogy hogy van h odamész egy lányhoz ismerkedni,és elküld azzal hogy te meleg vagy,bocs!
Vagy kiszínezted a sztorit,vagy a GYP-sek iskolájáb jársz,de én eleve nem adnék a pletykákra,ha odajönne hozzám egy srác ismerkedni,akiről azt hallottam hogy meleg,akkor utána egy jót nevetnék vele az egészen,hisz számomra egyértelmű lenne,hogy ha meleg lenne,valszeg nem akarna tőlem semmit.Ha ez általános iskolába lenne így,akkor még az mondanám ok,azok még nem tudják mit jelent hogy meleg,de hogy 11.-ben?
Fura nekem ez az egész.
Nem egy meleget védtem meg, nem tudom az volt e, de egy fiúnak is lehet hosszú haja, attól még nem b*zi. Megvetem az erőszakot, és? Az jobb lenne ha verném meg megfélemlítenék mindenkit? Az olyanokat úgy is utálják. Azt, hogy a lányok hogyan hajtanak el, egy megtörtént eset nem szó szerinti idézésében tudom rendesen bemutatni.
Oda megyek a lányhoz: Meghívhatlak valamire?
A lány rám néz: Jajj, ne velem szórakozzál.
Én: Nem szórakozok, én komolyan gondoltam.
Lány: Kár a gőzért, tudom hogy meleg vagy.
Az ilyenekre már nem tudok mit mondani...
jó idióta csajokkal ismerkedsz akkor
most erre mi mást lehet mondani?
VAN EGY ÖTLETEM! Elsehiszem, hogy én találtam ki. *.*
Nah szóval fogod egy ismerősöd és megbeszéled vele, hogy legyen az álbarátnőd!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!