Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki azt hiszi meleg vagyok, mit csináljak?
Oh ez így nemjó helyzet...bulikba is mindenki elutasít?
am nagyon nem kellett volna akkor azt mondani.
de a fiúk egyáltalán nem tetszenek?
akkor itt írok
hú, ez nagyon rossz helyzet
DE! az a jó benne, h vannak barátaid, meg az osztályban olyanok, akik nem hiszik el
SŐT akik ismernek és mégis rád mondják nagy valószínűséggel ők sem hiszik el
csak azok hiszik el, akik nem is ismernek
tehát az ismerőseiden keresztül kellene megállítani ennek a dolognak a terjedését
ennyi empátia hiányost...jaj
én a helyedben egyenként, személyesen beszélnék azokkal, akik terjesztik, vagy rád szokták sütni a meleget
suliban megszólnak, ha odamennél hozzájuk beszélni?
ha nem, akkor egyszerűbb a helyzet, mert elmondod neki, h ez neked mennyire rossz érzés és semmi joga ilyet mondani rád, de ez csak akkor fog működni, ha nagyon bízol magadban!!!
tehát a testbeszédedre, minden gesztusodra oda kell figyelj, különben nem lesz hatása
úgy kell odamenj és beszélj egy ilyen emberrel, h tudd egész biztosan, h menni fog, és határozott legyél
ne úgy, h 'figyelj beszélhetnénk?' 'nem most k.rvára nem érek rá' 'jó, végül is nekem jó lesz máskor is'ehelyett
'én most el fogom mondani, amit szeretnék'
az ismerőseidre gondoltam természetesen
mert ha meggyőzöd őket, akkor ők is le fogják állítani az ő ismerőseiket és így tovább
állj ki magadért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!