Miért hiszi azt mindenki hogy meleg vagyok?
Figyelt kérdés
A múltkor lesmároltam a haveromat a parkban,de csak poénból,azóta mindenki azt mondja hogy meleg vagyok pedig nem vagyok az,soha nem is voltam! És már nagyon idegesít! Mit tegyek? Ja és a haverom azóta nem áll szóba velem még facebook-on is törölt.2011. dec. 16. 20:21
1/18 anonim válasza:
Hát javíthatsz a helyzeten,hogy ha egy lányt is lesmárolsz. Utána binek fognak gondolni, egy fokkal jobb.
2/18 anonim válasza:
Ha képes voltál le smárolni egy faszit? És még te csodálkozol ,ha melegnek hisznek,,talán egy kicsit tehetsz róla:
3/18 anonim válasza:
Hát ez kényes ügy.Szerezz egy barátnőt vagy smárolj előttük nővel és akkor elfelejtik vagy biszexuálisnak hisznek ami egy fokkal jobb.
4/18 anonim válasza:
Hmm... Fújj:S De ha lány lennél, akkor menő lennél most. Így meg nem. Majd elfelejtik. De amúgy megválaszoltad a kérdésed:D
5/18 anonim válasza:
szerintem egy bnő nem old meg semmit,attól még hihetik annak,csak mer azért szerzett bnőt,hgy ne nézhessék melegnek..ezért fölös.. ....
7/18 anonim válasza:
lesmároltad a haverodat poénbol uuristen... és még csodálkozol ha melegnek hisznek. törődj bele. lehet csak én vagyok homofób de nem lenne ehhez gusztusom
8/18 anonim válasza:
Ez azért nagy szemétség! Törölték a válaszomat, holott nem volt benne semmi sértő, viszont 100-ra pontozták. A rohadt életbe!
9/18 anonim válasza:
az enyémet is torolték ezért le írom még egyszer.
csak azért néznek bu zinak mert az vagy.
aki nem bu zi az nem smárol fiúkkal csak úgy poénból.
10/18 anonim válasza:
Lesmároltál egy srácot, és csodálkozol?! Ha nem hánytál utána, akkor bizony meleg vagy. Hogy pusztulna ki a fajtád...(amúgy toleráns és türelmes ember vagyok, de a b***kat nagyon utálom, szerintem érthető módon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!