Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért hiszi azt mindenki hogy...

Miért hiszi azt mindenki hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
A múltkor lesmároltam a haveromat a parkban,de csak poénból,azóta mindenki azt mondja hogy meleg vagyok pedig nem vagyok az,soha nem is voltam! És már nagyon idegesít! Mit tegyek? Ja és a haverom azóta nem áll szóba velem még facebook-on is törölt.
2011. dec. 16. 20:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát javíthatsz a helyzeten,hogy ha egy lányt is lesmárolsz. Utána binek fognak gondolni, egy fokkal jobb.
2011. dec. 16. 20:25
 2/18 anonim ***** válasza:
75%
Ha képes voltál le smárolni egy faszit? És még te csodálkozol ,ha melegnek hisznek,,talán egy kicsit tehetsz róla:
2011. dec. 16. 20:26
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez kényes ügy.Szerezz egy barátnőt vagy smárolj előttük nővel és akkor elfelejtik vagy biszexuálisnak hisznek ami egy fokkal jobb.
2011. dec. 16. 20:30
 4/18 anonim ***** válasza:
74%
Hmm... Fújj:S De ha lány lennél, akkor menő lennél most. Így meg nem. Majd elfelejtik. De amúgy megválaszoltad a kérdésed:D
2011. dec. 16. 20:32
 5/18 anonim válasza:
89%
szerintem egy bnő nem old meg semmit,attól még hihetik annak,csak mer azért szerzett bnőt,hgy ne nézhessék melegnek..ezért fölös.. ....
2011. dec. 16. 20:33
 6/18 anonim ***** válasza:
ezt én se értem de tényleg:s
2011. dec. 16. 20:34
 7/18 anonim ***** válasza:
25%
lesmároltad a haverodat poénbol uuristen... és még csodálkozol ha melegnek hisznek. törődj bele. lehet csak én vagyok homofób de nem lenne ehhez gusztusom
2011. dec. 16. 21:02
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért nagy szemétség! Törölték a válaszomat, holott nem volt benne semmi sértő, viszont 100-ra pontozták. A rohadt életbe!
2011. dec. 16. 22:15
 9/18 anonim ***** válasza:
74%

az enyémet is torolték ezért le írom még egyszer.

csak azért néznek bu zinak mert az vagy.

aki nem bu zi az nem smárol fiúkkal csak úgy poénból.

2011. dec. 17. 10:19
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
Lesmároltál egy srácot, és csodálkozol?! Ha nem hánytál utána, akkor bizony meleg vagy. Hogy pusztulna ki a fajtád...(amúgy toleráns és türelmes ember vagyok, de a b***kat nagyon utálom, szerintem érthető módon).
2011. dec. 17. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!