Miért mondja mindenki hogy Sp Meleg?
Neeeeeeeeehhhh :"@
Miért nem keresel rá? miért? Tudod hány millió ember tette fel már ezt a kérdést???
Azért szivem,mert a legtöbb embernek sajnos hiányzik az agya és ez az egy szó ,amivel ki tudják fejezni az ellenszenvüket egy másik ember iránt. Ennyi a nagy titok.
Azért mert,
- úgy néz ki
- olyan a hangja
- olyan a megjelenése
- olyan a tartása
Oké első vagyok.
Szóval kedves kérdező,a második és az utána érkező hsz-ból remélem látod ,amit írtam.
Annyi a lényeg,hogy a többség túl ostoba ahhoz,hogy értelmes kritikát fogalmazzon meg. Ha nem kedvelnek valakit ,azt leb*zizzák,majd jót röhögnek azon hogy mennyire vicces dolgot sikerült kinyögniük. DE talán majd rájönnek ,hogy a vélt vagy akár valós szexuális beállítottság nem befolyásolja egy ember megítélését.
14:53 kiegészítés: :)
-asszem 2 csávóval lakik együtt és biztos vannak unalmas délutánok :D
-a nevem sp-ben is bent van h a szoba nem tőle meleg vagy mi... csak az tagadja ennyire nyilvánosan azt hogy meleg, aki tényleg az :D egy normál embert sztem nem érdekelné vagy lesz*rná azt, hogy leb*uzizzák, nemhogy ennyit foglalkozzon vele :D
Mia z hogy meleg?
A készítők vagy a south park?
Csak mert az első 6 évadban ez nem mondható el
De ha annyira akarjátok legalább az első 3 évadban semmi meleg nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!