Miért mondja a Szerb filmet mindenki a legbetegebbnek?
Mert egy teljesen elképzelhető valóságos világot mutat be és aki nem tudja,hogy léteznek ilyen emberek ilyen ízléssel,mint a szereplők,azoknak ez megdöbbentő.
Mondjuk azoknak is akik tudnak a létezésükről.
Az aberrált képek,perverziók bemutatásában pedig az eddig látott filmek közül a top 10ben benne van.
Persze gyengén fejlett empatikus képességekkel egy sima filmként is lehet értékelni.
Viszont ha lesz egy gyereked neked is,akkor talán másképp értékeled majd a filmben látottakat.
Egyetértek. Nekem kicsit hatásvadász is volt, annyira sokkolni akart, annyira überelni akarta saját magát, hogy már épp ezért nem tudott hatást kiváltani belőlem, a vége felé már egyenesen untam a sok vért, és már nem is tudtam meglepődni semmin. Egyedül az akasztott ki, amikor a saját fiát kellett megdugnia.
De amúgy én se értem, mi volt az annyira nagyon durva. Akkor már inkább a Saw 1, vagy az Eden Lake, na azok pszichikailag sokkal durvábbak, kevesebb liter vérrel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!