Mért rajong mindenki a Vámpírnaplókért? :/
Mert a VD jó, a VD finom, a VD különleges... :D
Te valószínűleg azokra a rajongókra gondolsz, akik.. idézem: "Júj, holnap lesz az rtl-en a harmadik rész^^" meg "én nem olvasom el könyvben, majd megnézem péntekenként"
Hidd el, ezek nekem is fájnak. Ezek borzasztóak. Nekem is van egy barátnőm akinek van vempájördájerízes tolltartója, naplója, tele poszterrel a fala, az anyucikája letöltötte neki az összes részt, és azzal dicsekszik, hogy ő bizony már a harmadik évadot is látta (holott azt nemrég kezdték forgatni). Egy darab VD-könyve sin,cs hol fog ő elolvasni 500 oldalt, ami csak egy könyv az eddig magyarul megjelent 7-ből :)
Én nagyon nagy rajongó vagyok, minden héten online néztem a VD-t angolul, magyar, vagy a végefelé angol felirattal. Amikor megjelent a hetedik könyv, két nap alatt kiolvastam. Most alig váro ma harmadik évadot, eszeveszettül nézem mint az angol mint a magyar oldalakat friss infók és képek után. Hja, a nyáriszünet átka az unalom. :D
Na de hogy a kérdésedre válaszoljak: Én azért szeretem a VD-t, mert igazi vámpírok vannak benne, akik nem cisllognak és elpousztíthatatlanok, hanem igenis kinyiffannak egy cuki kis karótól, és vámpírosabbak. emellett iszonyat sok a helyes pasi (gondolok itt Damonre, vagy Tylerre, vagy éppen Klausra... ). Valamint nagyon jó a sztori, jók a karakterek, lehet rajta izgulni, sírni, nevetni, tombolni. Jók a zenék is :))
A könyvet és a sorozatot is midnenkinek csak ajánlani tudom :))
Team Forwood :D
(bocsi a helyesírási hibákért, laptophoz vagyok szokva, és bocsi a hosszú szövegért, megvédtem az igazi TVD-fanokat, ezt becsületbeli kötelességemnek éreztem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!