Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol vannak/vannak-e még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak/vannak-e még férfias pasik?

Figyelt kérdés

Gondolok itt az ilyen 17-24 év közti hím nemű emberekre. Borzasztó, hogy nem lehet egy határozott, magabiztos, okos pasit találni. Nem tudnak öltözködni, csak ilyen répa-nadrágba meg rózsaszín, köldökig kivágott pólóba. Továbbá mind olyan izomtalan nyurga csontváz, hogy rossz rájuk nézi. Semmi sport, csak a facebook egész nap.

Nem hiszem el, hogy nincs egy határozott, normális önbizalommal rendelkező, normális testalkatú, okos, őszinte, rendes fiatalember.

17/L (bocsi a kérdésárt, már biztos sokan írtak ki ilyet..)

2012. szept. 16. 20:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

:D:D nyugi előbb utóbb vissza vesszük az uralmat.mi férfias férfiak :D

Csak ehhez idő kell :)

megmondták megvívjuk a magunk harcát.ez is benne lesz :)

F19

2012. szept. 16. 20:15
 12/22 anonim ***** válasza:
47%
ismerkedni akarsz?:D írj privit:D 20F
2012. szept. 16. 20:17
 13/22 anonim ***** válasza:

3 dolgot tudok elkepzelni az ilyen kerdesek eseteben:

1. Vitaaindito szandekkal kerul megfogalmazasra a kerdes, melynek kereteben meg lehet beszelni, hogy milyen felszines es felresiklott trendek ervenyesulnek manapsag, es milyen rossz, hogy mennyien bedolnek ennek, meg a media, meg a filmek, meg a Viva tv, stb., stb., stb.

2. Alig titkoltan azt a celt szolgalja a kerdes, hogy esetleg ezen az oldalon akad valaki, akivel lehetne ismerkedni.

3. Valoban szuksege van a kerdezonek tippekre, hogy milyen helyeken tudna nagyobb esellyel olyan fiukkal talalkozni, akikkel passzolnanak egymashoz.

Amennyiben a 3. verzio az ervenyes, a teljesseg igenye nelkul leirok par otletet:

iskolaban, munkahelyen, tomegkozlekedesi eszkozokon, koncerteken, fesztivalokon, sportrendezvenyeken, irodalmi esteken, felolvasoesteken, szorakozohelyeken, kocsmakban, kulobokban, diszkokban, zenei rendezvenyeken, sportklubokban, tanckorokben, szinjatszokorokben, hobbikorokben, tanfolyamokon, edzotermekben, fitnesstermekben, konditermekben, szinhazban, moziban, filmklubokban, filmfesztivalon, strandon, uszodaban, nyaralas alkalmaval, gokartozas kozben, paintballozas kozben, lasertagezes kozben, nyari bobozas kozben, szabadteri rendezvenyeken, bucsukban, falunapokon, dumaszinhazas esteken, taborokban, szingli esteken, rapidrandikon, interneten, chaten, kozossegi oldalakon, tarskeresokon, szexpartnerkeresokon, kulonbozo szubkulturak szamara letrehozott internetes oldalakon, kulonbozo szubkulturak szamara megrendezett osszejoveteleken, kavehazakban, cukraszdakban, ettermekben, jazzklubokban, zenei klubokban, csardakban, csehokban, talponallokban, fekvehanyokban, borozokban, sorozokben, muveszeti rendezvenyeken, muzeumokban, kiallitasokon, felvonulasokon, kozeleti esemenyeken, politikai rendezvenyeken, unnepsegeken, hazibulikban, tomegrendezvenyeken, plazakban, jatektermekben, shopping centerekben, legvegso esetben pedig barhol az utcan lehet ismerkedni

2012. szept. 16. 20:18
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Attól,hogy valaki vékony,még lehet határozott,okos ,és férfias!

Kikérem magamnak, én pl. ilyen vagyok,és hiába zabálom tele magam,nem jön rám semmi. Sportolni azt szoktam,így ami rajtam van,az csak izom. De hát az se nagyon látszik,nem tehetek róla,h ilyen alkatom van...

2012. szept. 16. 20:19
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is teljesen,de nagyjàbòl megfelelek az ízlésednek az adatok szerint,de aztàn ismerkedéskor ki derülne,hogy mégsem passzolunk...
2012. szept. 16. 20:19
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Én rengeteget sportolok,széles vállam van,erős vagyok stb,normálisan öltözöm,udvarias vagyok mégis átbaszott több csaj:/
2012. szept. 16. 20:24
 17/22 A kérdező kommentje:

Nem akarok se ismerkedni, se provokálni senkit!

Írtam már, hogy azok ne vegyék magukra akik vékony fajták, előfordul az ilyen.

Tényleg csak kíváncsi voltam.

2012. szept. 16. 20:26
 18/22 anonim ***** válasza:

Barátom is ilyesmi... Meg is kaptam, a többi csajtól, hogy az én pasim egy b.unkó állat.

Ennek oka: nagyon komoly szinten űz küzdősportokat, és így nem szokta hagyni, hogy szórakozzanak vele, nem lehet manipulálni, nem lehet megfélemlíteni, megy úgy igen határozott kb mindenben. Hát kb ezért "b.unkó állat". Mert férfi. Úgyhogy ismerkedj "b.unkó állatokkal".

2012. szept. 16. 20:34
 19/22 anonim ***** válasza:
A kérdésed egyértelműen provokáció, mert semmilyen konkrét dologra nem kérdez. Költői kérdés.
2012. szept. 16. 20:38
 20/22 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy szerinted a vékony fiúk nem sportolnak, de valójában én is rendszersen sportolok, de olyan a genetikám meg nem zabálok mint egy disznó, nnics is időm rá, suli és meló mellett, így persze, hogy csak egy girnyó vagyok. Amúgy meg ti lányok lefogyhatnátok, mert én nekem meg a sok kövér lányból van már elegem.
2012. szept. 16. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!