Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak/vannak-e még férfias pasik?
Gondolok itt az ilyen 17-24 év közti hím nemű emberekre. Borzasztó, hogy nem lehet egy határozott, magabiztos, okos pasit találni. Nem tudnak öltözködni, csak ilyen répa-nadrágba meg rózsaszín, köldökig kivágott pólóba. Továbbá mind olyan izomtalan nyurga csontváz, hogy rossz rájuk nézi. Semmi sport, csak a facebook egész nap.
Nem hiszem el, hogy nincs egy határozott, normális önbizalommal rendelkező, normális testalkatú, okos, őszinte, rendes fiatalember.
17/L (bocsi a kérdésárt, már biztos sokan írtak ki ilyet..)
Vannak még nyugi :)
szerintem bárhol találhatsz ezt nem lehet leszűkíteni
Magamból kiindulva a gépész területen nézz körbe.Autószerelő stb..
F19
Szerintem elbújt az összes valahol Guatemalánál.
...
Most komolyan szerinted milyen választ lehet adni erre a kérdésre?
Igen, már sokan kérdezték...
Vannak ilyen pasik. Sportos testalkatom van, ha úgy nézzük okos is (összeraktam már pár nem mindennapi dolgot) és emellett kerékpároztam és rallyztam. Minden egyes exemnek sok volt ez az adrenalin.
Szóval normális paszi nincs, mert hát ugye kinek, mi a normális. Ez is olyan relatív dolog, mint a szépség...
"Nem tudnak öltözködni, csak ilyen répa-nadrágba meg rózsaszín, köldökig kivágott pólóba." Ez szerintem is undorító.
"Továbbá mind olyan izomtalan nyurga csontváz, hogy rossz rájuk nézi." Erről meg nem feltétlen ők tehetnek, mert én haverommal egyszerre kezdtem gyúrni és rajtam jobban látszik, rajta meg kevésbé, mert ilyen vékony a testalkat, de erről nem ő tehet. "Semmi sport, csak a facebook egész nap." Ebben megint egyet kell értsek, de ez a lányokra is igaz sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!