Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is tapasztalt már hasonlót?
Most nézegettem magamat a tükörben és így szőrös, nem is tudom vagy két hete nem borotvált pofával egészen szexinek, férfiasnak, jóképű srácnak látom magam, akikért tuti rajonganának a lányok, ha kimennék az utcára.
Ez meg hogy lehetséges?
Ugyanis, amikor csupasza az arcom úgy érzem magam,mint egy ronda, nyomi, aki egy lánynak sem tetszene, ha kimenne az utcára.
A bajszomat utálom, de a többi szőrt meghagyom az arcomon és olyan szépnek, helyesnek, vonzó, sukár csávónak érzem magam.
Szerinteetek lehetséges, hogy a lányoknak is jobban bejönnék ilyen szőrös arccal? Lehetséges, hogy vonzhóbb legyen egy fiú szakállal, mintn csupasz arccal?
LÁnyok, fiúk vélemény, tapasztalat?
Én szeretem a szakállakat, de csak ha szépen rendben van tartva, az elhanyagolt csak úgy magától megnőtt szakáll az rettentes. Bajuszt ne, az gáz.
20L
Szerintem a férfi azért van, hogy szőrös legyen, de ahogy valaki fentebb mondta, a bajusz gáz, és a szőrös/borostás arcot is ápolni kell.
Mondjuk ettől függetlenül eszembe nem jutna kezdeni valamit egy sráccal, aki magát "sukár csávónak" nevezi...
24/N
A körszakálért élek halok, ha jól néz ki a pasin.
23/N
ma 08:39
Én meg az olyan nőkkel nem kezdek, akik ilyen semmiségeken fennakadnak. -.-
Akkor ebben meg is egyeztünk legalább....
(08:39)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!