Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy hódítsam vissza az expasim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hódítsam vissza az expasim?

Figyelt kérdés
másfél éve szakítottunk mert már nem volt jó együtt lenni,de most tudtam meg hogy még mindig szeret és én is.Mindig megvéd a suliban meg simán megölel meg kikéri mindenről a véleményem,de nem kérdezi meg,hogy én akarom-e ezt.De akarom és azt szeretném tudni,hogy hogyan szerezzem vissza?

2012. szept. 16. 14:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha másfél év után már nem volt jó együtt lenni, akkor honnan veszed, hogy a felmelegített káposzta majd jobban esik? Egyébként a hódítgatás helyett jobb lenne az egyenes beszéd szerintem.
2012. szept. 16. 14:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, és onnan veszem,hogy ez jobb lesz mert régen nem volt időnk egymásra,mert csak edzés,edzés,tanulás,alvás.Most viszont kevesebb az edzés és már idősebbek is vagyunk és lesz időnk egymásra.
2012. szept. 16. 14:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy te újra akarod kezdeni vele.
2012. szept. 16. 14:45
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ,azthiszem meg is teszem!!!
2012. szept. 16. 14:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Tedd meg! Így legalább világosan látod majd ő mire gondol. Ha mégsem akarja, akkor legalább tudatosítod, hogy te legalább megpróbáltad. Ez bátorság, sokan sajnos egész életükben sem képesek erre...

Szóval sok sikert!

2012. szept. 16. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!