Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti tényleg féltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti tényleg féltek tőlem? (öltönyös férfiak)

Figyelt kérdés
Amikor öltönyben vagyok (a munkámból kifolyólag) akkor sokszor érzem hogy a nők tartanak tőlem! Temperamentumos, határozott fellépésem van, lehet ezért? Amikor utcaiban vagyok megint más! Sportos, fiatal, fitt srác vagyok. Lányok, nem tetszem vagy mi van veletek? :)

2012. szept. 15. 16:16
 81/105 anonim ***** válasza:

van valami az öltönyös dologban. de ha az ember munkája megkívánja fel kell venni. de ez a nőknél is igaz. a férfiak is félnek az "öltönyös" nőktől. én is kérnék képet ha még van :-P

üdvözlettel a női alteregód

2012. okt. 21. 23:02
 82/105 anonim ***** válasza:

"de ha az ember munkája megkívánja fel kell venni."

Pont ezt mondom. Az sokmindent elárul az emberről, hogy kinek dolgozik. Ha "nekik" (akiknek a kedvéért ezt fel kell venni), az nekem romlott jellem.

2012. okt. 21. 23:09
 83/105 anonim ***** válasza:

kedves utolsó! az előtted válaszoló vagyok.

bizony vannak olyan szituációk amikor az ember munkája megkívánja a diplomatikus öltözékek. az nem derült ki hogy a kérdező milyen munkakörben dolgozik, de én pl ha egy munkavállalóval találkozok, és laza öltözetben mutatkozok, nem biztos hogy ha nekem fog dolgozni a jövőben, komolyan is vesz majd. és mindez a ruha miatt. ez van a mai világban

28/N. (képet kérnék énis)

2012. okt. 22. 09:23
 84/105 A kérdező kommentje:

Kedves mindenki aki képet kért...küldtem mindenkinek, a visszajelzéseket várom!

# 76/83: a véleményem az, hogy amikor öltönyben vagyok akkor általában megrémülnek tőlem, a határozottságtól és a céltudatosságtól. SŐT sokakat ez taszít is! Amikor nem (küldtem ilyen képet is) inkább besorolnak a "gyerek" kategóriába! Tény hogy nincs 30 éves fejem :) 23 vagyok ennyi!

# 77/83: Köszönöm a véleményedet, azonban nem közéjük tartozom. De látod visszajelzés, hogy vannak emberek akikben "megnyomom a gombot" és emiatt bezárulnak! VÉgre valaki, aki vissza is igazol, bár tény hogy eddig 83 válaszból kb ez a 2. ami számomra jó hír :)

# 81/83: Megnevettettél :)

Tény, a munkámból kifolyólag (ahogy te sem) én sem engedhetem meg, hogy laza stílusban tárgyaljak valakivel, aki a jövendőbeli ügyfelem/ügyfelünk! Legyen annyi elég, hogy a pénzügyi szektorban dolgozom tanácsadóként, több mint 4 éve! Igen fiatalon kezdtem, és ezzel az elején meg is tornáztatott jó pár ügyfél! Emiatt alakult ki a határozott, kemény "öltönyös" jellemem. :)

Várom a visszajelzéseket mindenkitől, és köszönöm! :)

2012. okt. 22. 15:21
 85/105 A kérdező kommentje:

Ez mondjuk elég konzervatív életfelfogás.... mert hát tudod...nem a ruha teszi az embert!

Pl egy repülőgép pilóta vagyok akinek a ruhája kötelezően öltöny, illetve kiegészítőkkel felszerelt öltöny. Ez miatt gáz lettem a szemedben? :) Nem hallottam még hogy valakiben ekkora ellenszenvet indít az öltöny.

2012. okt. 23. 10:12
 86/105 anonim ***** válasza:
0%
Ezt most fura olvasni, mert a nyitókérdésed pont az, hogy ÉSZREVETTED, hogy az emberek így reagálnak ("sokszor érzem hogy a nők tartanak tőlem!"), és érdeklődöl, mi lehet ennek az oka. Hát szerintem ez - illetve részemről ez.
2012. okt. 23. 20:15
 87/105 A kérdező kommentje:
Aha...értem! Illetve nem de segáz :)
2012. okt. 23. 20:42
 88/105 anonim ***** válasza:
0%
Jézus, mit nem értezs?...
2012. okt. 23. 21:07
 89/105 anonim ***** válasza:
szerintem meg igenis vonzó egy öltönyös férfi :-)
2012. okt. 23. 21:19
 90/105 anonim ***** válasza:
86-os, nem az volt itt a fő kérdés, hogy a nők félnek-e az öltönyös pasiktól vagy sem. Hanem az, hogy ha igen, akkor miért. Legalábbis nekem úgy jött le. :) Úgyhogy szerintem ezt te nézted kicsit félre. Én se értem teljesen, hogy most mit is szerettél volna írni. :)
2012. okt. 23. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!