Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti tényleg féltek tőlem? (öltönyös férfiak)
van valami az öltönyös dologban. de ha az ember munkája megkívánja fel kell venni. de ez a nőknél is igaz. a férfiak is félnek az "öltönyös" nőktől. én is kérnék képet ha még van :-P
üdvözlettel a női alteregód
"de ha az ember munkája megkívánja fel kell venni."
Pont ezt mondom. Az sokmindent elárul az emberről, hogy kinek dolgozik. Ha "nekik" (akiknek a kedvéért ezt fel kell venni), az nekem romlott jellem.
kedves utolsó! az előtted válaszoló vagyok.
bizony vannak olyan szituációk amikor az ember munkája megkívánja a diplomatikus öltözékek. az nem derült ki hogy a kérdező milyen munkakörben dolgozik, de én pl ha egy munkavállalóval találkozok, és laza öltözetben mutatkozok, nem biztos hogy ha nekem fog dolgozni a jövőben, komolyan is vesz majd. és mindez a ruha miatt. ez van a mai világban
28/N. (képet kérnék énis)
Kedves mindenki aki képet kért...küldtem mindenkinek, a visszajelzéseket várom!
# 76/83: a véleményem az, hogy amikor öltönyben vagyok akkor általában megrémülnek tőlem, a határozottságtól és a céltudatosságtól. SŐT sokakat ez taszít is! Amikor nem (küldtem ilyen képet is) inkább besorolnak a "gyerek" kategóriába! Tény hogy nincs 30 éves fejem :) 23 vagyok ennyi!
# 77/83: Köszönöm a véleményedet, azonban nem közéjük tartozom. De látod visszajelzés, hogy vannak emberek akikben "megnyomom a gombot" és emiatt bezárulnak! VÉgre valaki, aki vissza is igazol, bár tény hogy eddig 83 válaszból kb ez a 2. ami számomra jó hír :)
# 81/83: Megnevettettél :)
Tény, a munkámból kifolyólag (ahogy te sem) én sem engedhetem meg, hogy laza stílusban tárgyaljak valakivel, aki a jövendőbeli ügyfelem/ügyfelünk! Legyen annyi elég, hogy a pénzügyi szektorban dolgozom tanácsadóként, több mint 4 éve! Igen fiatalon kezdtem, és ezzel az elején meg is tornáztatott jó pár ügyfél! Emiatt alakult ki a határozott, kemény "öltönyös" jellemem. :)
Várom a visszajelzéseket mindenkitől, és köszönöm! :)
Ez mondjuk elég konzervatív életfelfogás.... mert hát tudod...nem a ruha teszi az embert!
Pl egy repülőgép pilóta vagyok akinek a ruhája kötelezően öltöny, illetve kiegészítőkkel felszerelt öltöny. Ez miatt gáz lettem a szemedben? :) Nem hallottam még hogy valakiben ekkora ellenszenvet indít az öltöny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!