Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti tényleg féltek tőlem? (öltönyös férfiak)
Figyelt kérdés
Amikor öltönyben vagyok (a munkámból kifolyólag) akkor sokszor érzem hogy a nők tartanak tőlem! Temperamentumos, határozott fellépésem van, lehet ezért? Amikor utcaiban vagyok megint más! Sportos, fiatal, fitt srác vagyok. Lányok, nem tetszem vagy mi van veletek? :)2012. szept. 15. 16:16
61/105 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretem az öltönyös férfiakat! Bár ritkán látok olyat, aki tudja is viselni
szóóóóval nekem is jöhet a kép!! és kielemezlek;)
62/105 anonim válasza:
Én szeretem az öltönyös férfiakat. Szerintem vonzó.
63/105 A kérdező kommentje:
Kezdd teljessé válni a statisztika, miszerint rossz helyen rossz emberekkel próbálkozok mert a visszajelzések alapján nem a "gáz" kategóriába soroltatok eddig :D
2012. okt. 14. 10:46
64/105 anonim válasza:
Aranyos kissrác amúgy a kérdező :)))
El sem tudom képzelni mit paráznak tőle :D
Esetleg elképzelhető, hogy a Micimackó zenéjét dúdolod menet közben? :'D
65/105 anonim válasza:
kissrác? :O 20-on éves már ;)
66/105 A kérdező kommentje:
Hééjj :D kis srác? :D Na jó aranyos pofim van sokan mondták de azért nem vagyok kis srác már :)
Nem, nem szoktam dúdolni :D lehet a fejem miatt van, mert mosolygok :D beteg fejem van :D
2012. okt. 14. 14:15
67/105 anonim válasza:
Én már láttam, azé mondom, hogy kissrác :D Bírom :D
És azért is kissrác, mert én is olyan idős vagyok, mint ő :))
68/105 anonim válasza:
nekem is küldj légyszi képet, most nagyon kíváncsi lettem:)
21/l vagyok.
69/105 anonim válasza:
nem beteg hanem kissé "cukros bácsi" fejed van..:D
70/105 A kérdező kommentje:
Köszi :D ez a nap jó híre...tessék tessék,...fincsi cukrok a nadrágomban :D
2012. okt. 15. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!