Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti tényleg féltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti tényleg féltek tőlem? (öltönyös férfiak)

Figyelt kérdés
Amikor öltönyben vagyok (a munkámból kifolyólag) akkor sokszor érzem hogy a nők tartanak tőlem! Temperamentumos, határozott fellépésem van, lehet ezért? Amikor utcaiban vagyok megint más! Sportos, fiatal, fitt srác vagyok. Lányok, nem tetszem vagy mi van veletek? :)

2012. szept. 15. 16:16
 71/105 anonim ***** válasza:
hány db? csak nem 2? :D
2012. okt. 15. 21:23
 72/105 A kérdező kommentje:

Nem nem.. :D

3 !

2 motyi,meg egy hosszú nyalóka :)

2012. okt. 16. 07:31
 73/105 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nagyon tetszenek. :) Kérhetek képet? :)

2012. okt. 21. 22:04
 74/105 anonim válasza:
szerintem is nagyon szexi egy öltönyös pasi főleg ha tudja azt viselni és ha ráadásul még helyes is akkor szerintem baj nem lehet. amúgy meg nincs semmi baj az erős jellemű férfiakkal mert én is az vagyok csak nőben és én az ilyen férfiakat szeretem. küldj légyszíves magadról egy képet, mert így látatlanban nehéz véleményt mondani rólad :) köszi
2012. okt. 21. 22:06
 75/105 anonim ***** válasza:
nekem is tetszenek az öltönyös fiúk :)
2012. okt. 21. 22:16
 76/105 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem tuti, hogy bejönnél, ha olyan vagy, mint ahogy leírtad. Eleve tetszenek az öltönyös pasik, úgyhogy engem biztos nem taszítana. :)

Maximum azt tudom elképzelni, hogy azért érzel különbséget, mert amikor öltönyben vagy, akkor a legtöbb nő komolyabbnak, kimértebbnek, távolságtartóbbnak gondol (az öltönyből kifolyólag), amikor meg "laza", utcai stílusban vagy, akkor nyíltabbnak, lazábbnak látszol. Ennyi lehet a különbség.

De ha gondolod, küldhetsz nekem egy képet privátban magadról, és akkor jobban meg tudom mondani, hogy vajon "ijesztő" vagy-e. :)

2012. okt. 21. 22:23
 77/105 anonim ***** válasza:
Ezt a világot öltönyös pszichopata maffiózók irányítják, pusztítják. Az öltöny látványa azonnal benyomja a világ nyomorára emlékeztető összes gombot. Öltönyös fiú ellenszenvet gerjeszt. Nem jöhet szóba nekem.
2012. okt. 21. 22:42
 78/105 anonim ***** válasza:
muti képet :P *-*
2012. okt. 21. 22:44
 79/105 anonim ***** válasza:
Én is kérek képet, most már kíváncsi vagyok :)
2012. okt. 21. 22:59
 80/105 anonim ***** válasza:
én is kérek képet :)
2012. okt. 21. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!