Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti tényleg féltek tőlem? (öltönyös férfiak)
"86-os, nem az volt itt a fő kérdés, hogy a nők félnek-e az öltönyös pasiktól vagy sem. Hanem az, hogy ha igen, akkor miért. Legalábbis nekem úgy jött le. :) Úgyhogy szerintem ezt te nézted kicsit félre. Én se értem teljesen, hogy most mit is szerettél volna írni. :)"
Te nézted be, hogy mi ketten miről beszélünk.
A Kérdező ezt e kérdést tette fel:
"Lányok, ti tényleg féltek tőlem? (öltönyös férfiak)
Amikor öltönyben vagyok (a munkámból kifolyólag) akkor sokszor érzem hogy a nők tartanak tőlem!
(...) Lányok, nem tetszem vagy mi van veletek? :)"
A 77-es a válaszom ara, hogy én, mint nő miért félek az öltönyös férfiaktól.
Erre reagálta a Kérdező, hogy szerinte eltúlzom a dolgot, nem félnek az emberek az öltönytől.
Az én viszontválaszom volt az, hogy ha azt kérdezte, hogy a ő ÉSZRVETTE, hogy a nők félnek, és érdekli ennek az oka, és erről tett fel kérdést, akkor most fura, hogy most azt mondja, hogy nem is félnek.
Úristen...ne komplikáld ezt túl! A 77 es válaszod igenis túlzó, nem minden öltönyös pszichopata, és nem minden politikus rohangál öltönyben és irányítja az országot! STOP!
Kanyarodj vissza a kérdéshez, ha nincs értelmes válaszod akkor inkább ne írj ide semmit! Köszönjük!
jesszus mi van itt! még a végén sorozatgyilkost csináltok a kérdezőből!
egy öltönyös férfi igenis tud vonzó lenni. azt sugározza hogy ad magára, igényes és még sorolhatnám. engem jó érzéssel tölt el ha ilyennel találkozok
na jó, tisztázzuk. Ezt íta a 71%-os:
""de ha az ember munkája megkívánja fel kell venni."
Pont ezt mondom. Az sokmindent elárul az emberről, hogy kinek dolgozik. Ha "nekik" (akiknek a kedvéért ezt fel kell venni), az nekem romlott jellem."
Tudod te,hány munkahely követeli meg az öltönyt??? Romlottnak nevezni csak ezért egyszerűen nevetséges. Csak az öltönnyel van bajod? Mert vannak más munkák is, ahol kötelező uniformis van, pl posta,vagy bármely hely (biztos az ő jellemük is romlott,hiszen csak "nekik" veszik fel). Cégek bármelyfajta alkalmazottai (csak menj be egy vállalathoz ha nem hiszed) sokan öltönyt hordanak, te meg 100%-ig ki mernéd jelenteni, hogy minden dolgozó, aki öltönyt visel egy szemét alak??? Ja igen a segédmunkás Pali biztos nem lopja titokban a festékhígítót, és olyanról sem hallottunk még, hogy Marika néni Tesco pénztáros lenyúlt volna pár ezret.
Nem tudom, te milyen ember vagy, vagy mit dolgozol, de az biztos hogy durván általánosítasz, és hogy hamis világkép alakult ki benned... Tényleg kíváncsi lennék,mi a munkád,bár nem hinném,hogy az a fajta vagy,aki felvállalja...
Na jóvan srácok szerintem nagyon elkanyarodtunk a témától, szóval kérem mellőzni az offolást! :)
Kedves aki kiáll mellettem és annak is köszönöm a hozzászólásait aki értékesen tette azt! Aki általánosít, vagy esetleg azt írja hogy én egy visszataszító ember vagyok mert öltönyt viselek rendben van.... én elfogadom, de tartsd meg magadnak és a kérdésre menjünk rá inkább!
A többiek ne kötekedjenek mert a kérdés nem azért jött létre :) Remélem egy moderátor ellátogat ide hamarosan :)
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!