Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti tényleg féltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti tényleg féltek tőlem? (öltönyös férfiak)

Figyelt kérdés
Amikor öltönyben vagyok (a munkámból kifolyólag) akkor sokszor érzem hogy a nők tartanak tőlem! Temperamentumos, határozott fellépésem van, lehet ezért? Amikor utcaiban vagyok megint más! Sportos, fiatal, fitt srác vagyok. Lányok, nem tetszem vagy mi van veletek? :)

2012. szept. 15. 16:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/105 anonim válasza:
100%

Szóval a baj csak az ha tükörbe nézel a fellegekben jársz:)

mi lányok céltudatos és határozott fellépésünkkel nem félünk és nem tartunk semmi ilyen öltönyös férfiaktól mert hát tudjuk milyen egyéniségeket rejt a ruha:)/ Ne vedd sértésnek/

2012. szept. 15. 16:22
 12/105 A kérdező kommentje:

Jajj dehogy :)

Ha tükörbe nézek egy egyszerű életvidám embert látok, nem egy nagyképű beképzelt kis köcsögöt, már bocsi :)

Nem vettem magamra dehogy , hisz nem én vagyok!

Köszi :)

2012. szept. 15. 16:22
 13/105 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem az öltöny szexi.:-P

Amúgy meg szerintem az öltönyt összekötik a hivatallal, ahol komoly dolgokat intéz az ember, ezért nem akarnak vagy mernek lazán viselkedni egy ilyen ember közelében, bár lehet rosszul gondolom, ha valaki pedig határozott, céltudatos, ez is adhat okot egy lépésnyi távolságra.

De ha alapból szimpatikus vagy valakinek, akkor nem hiszem, hogy számít nála, hogy mit viselsz, a lényeg, ahogyan viselkedsz.

2012. szept. 15. 16:27
 14/105 anonim ***** válasza:
100%

van ebben az öltöny dologban valami szerintem

mert egyfajta szerepet látnak így benned, nem téged, és aszerint viselkednek veled

ettől még lehet, h a csajozási szokásaidon is van mit csiszolni, de ez nem annyira derül ki, ugye

azért mindent ne fogj az öltönyre, de van benne valami...

2012. szept. 15. 16:31
 15/105 anonim ***** válasza:
szerintem nem az öltöny miatt félnek tőled..
 16/105 A kérdező kommentje:
Komolyan ha látnátok az arcom nevetnétek mennyire nincs félelmetes fejem :D
 17/105 anonim ***** válasza:
ilyesmi arcod van: [link]
2012. szept. 15. 16:39
 18/105 A kérdező kommentje:
Ha ez kijelentés volt akkor kikérem magamnak :D (23 évesen elég érdekes lenne)... ha kérdés akkor a válasz nem :)
2012. szept. 15. 16:42
 19/105 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy csak a sulisok mozognak Pesten öltönyben.. csak azt, hogy nekem a sulis szar élményeim hozza elő..
2012. szept. 15. 16:44
 20/105 anonim ***** válasza:
lehet tényleg Barney-t látnak benned és félnek, hogy csak egyéjszakás kalandok lesznek neked..
2012. szept. 15. 16:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!