Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám ezt az egészet elfelejteni?
Szerettem az osztályomba járni, mert szinte mindenki rendes volt velem, de sikerült nagyon elcsesznem valamit. Beleszerettem az egyik lányba és két év bénázás után, csak úgy szerelmet vallottam neki. Természetesen elküldött, én meg inni kezdtem és kiírtam neki Facén, hogy szeretem. Másnap elsüllyedtem szégyenemben főleg, hogy a barátnőjén keresztül közölte, hogy nem kér belőlem. Abba is hagytam és próbáltam lezárni az egészet, de egy bulin már eléggé ittas állapotomban találkoztam vele és az egy nap alatt felszedett urával. Nem bírtam ki szó nélkül és megmondtam nekik a magamét. Ők szerintem főleg a gyerek jót röhögtek rajtam, de nekem akkor iszonyatosan fájt, hogy azt hittem, másabb, mint a többi lány. Így véglegesen le tudtam zárni a dolgot, kiábrándultam a csajból. Most új tanév kezdődött, de nagyon rosszul érzem magam. Minden nap egy légtérben lenni vele és sikerült a barátnőinél is leírni magam, akikkel addig jóba voltam. Ha nem lennének mellettem a legjobb barátaim, talán már végeztem is volna magammal. Hogyan tudnám elfeledni ezt az egész szörnyűséget? Mondták, hogy próbáljak meg csajozni, de egyszerűen még a kedvenc hobbijaimhoz sincs kedvem...
Bocs, ha kicsit hosszúra sikerült.:)
16/F
Elég sok hibát elkövettél, de nem nagyon tudsz mit tenni, fogadd el, törődj bele és tanulj belőle. A veled egykorú csajoknak nagyon ritkán kellenek az olyan srácok, mint Te, ez van. Pár év múlva már válogatni fogsz a jobbnál-jobb nők között, és ennek az egésznek semmi jelentősége nem lesz. Javaslom, hogy kezdj el masszívan kondizni már most, amikor a legjobban építhető az izomzatod. Ki tudja, lehet, hogy 1 év múlva pont ez a csaj fog bejelentkezni nálad, hogy áll-e még az ajánlat...? Szóval fel a fejjel haver.
(egy 30-as pali, akit szintén jó sokszor átb*sztak a nők)
Nem fogod egy nap alatt elfelejteni, de az idő az sok mindenre jó, többek közt arra, hogy ez is el fog múlni.
Ha szeretsz valakit, akkor másnak, szebbnek, jobbnak, többnek látod, mint egyébként amilyen, és a vége sokszor az, hogy pofáncsap a valóság. Pedig a lány olyan volt mindig is, amilyen most, te képzeltél bele többet. Ezért kár őt hibáztatni.
Viszont amiért lehet hibáztatni, az az, hogy nem állt oda eléd, hanem a barátnőjével üzent, ez gáz dolog. Szerencsés esetben kinövi.
Fogd fel tanulópénznek a dolgot! Legközelebb ne tökölj két évig, mert óhatatlanul többet fogsz várni a másiktól mint amennyit adni tud, ugyanis 2 év elég idő arra, hogy szépen felépíts magadban egy fantáziavilágot, ami - mint most is kiderült - köszönő viszonyban sincs a realitással. Ha nem rugaszkodsz el a földtől nagyon, nem is eshetsz akkorát.
Másrészt, ne igyál annyit.:)
Köszi a válaszokat!:) Igazatok van!:D
15:27-es: Én sem bírom az ilyen ribis lányokat, bár még velem nem akart egyik se járni, lehet, hogy tényleg gyúrnom kell:)
Utolsó: Igen szűz vagyok:D és még az is maradok, úgy érzem, de furcsa nekem, hogy néhány osztálytársam már nem az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!