Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfelejteni azt az embert, akibe szerelmesek vagyunk?
de nap mint nap látni fogom jövő héttől. És ha meglátom mindig zavarban vagyok, mert tudom, hogy tudja hogy tetszik nekem.
Ha meglátom még a lábam is remegni kezd, annyira tetszik.
Igazából fogalmam sincs miért nem tetszem neki. Nem vagyok csúnya szerintem. Talán annyi hogy nagyon félénk vagyok és szégyenlős, nem vagyok közvetlen.
Azt nem tudom, hogy van e barátnője mert nagyon titokzatos férfi, nem tudok róla túl sok mindent.
Azt is tisztázni kellene magadban, hogy miért lettél szerelmes belé! Talán éppen a titokzatossága fogott meg? Ezek szerint valójában nem is sokat tudsz róla. Lehet, ha megismernéd valójában közerebbről, ki is ábrándulnál belőle!
Az a legnagyobb baj, mivel nem ismered igazán, hogy Te valójában nem is ebbe a férfiba vagy szerelmes! Kívülről nyilván nagyon tetszik neked, de ehhez csak Te magad képzelsz el minden szépet, jót, szeretnivalót éppen erről az emberről. Te egy, a saját képzeletedben megalkotott, számodra ideális férfiba lettél szerelmes, akit beleképzelsz egy gyakran, akár mindennap látott szimpatikus testbe.
Talán információkat kellene szerezned erről a férfiről és valószínűleg rádöbbensz, hogy nem is olyan, amilyenről álmodozol, vagy próbáld más pasikban keresni - akik esetleg érdeklődnek irántad - az általad elképzelt szeretett tulajdonságokat. De legjobb, ha megpróbálod mással lekötni a gondolataidat. Nem tudom, hány éves vagy, de azt gondolom, bőven ráérsz még a szerelemmel foglalkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!