Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meguntam a lányokat. Közel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meguntam a lányokat. Közel háromszáz nővel voltam már, mi történt? Egyik napról a másik meguntam ezt az egészet, pedig eddig tökre élveztem.

Figyelt kérdés
Lehetséges hogy itt a dal vége? Ennyi volt számomra ez a dolog? Mit változtassak? házasodjak meg? de még fiatal vagyok...
2012. szept. 9. 02:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Puncit sem láttál még élőben szerintem.
2012. szept. 9. 02:22
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja. Én meg az evést untam meg. Már több mint húsz éve naponta többször eszem. Meguntam az egészet, pedig tökre élveztem. Cseréljünk.
2012. szept. 9. 02:29
 3/18 anonim ***** válasza:

gyere le box edzésre,aztán átformáljuk a férfiról alkotott képedet:).

amúgy válts áldozati kategóriát.

ne egy kaptafa csajokat csípj fel,hanem mindenfélét,különböző társadalmi rétegből valóakat.

2012. szept. 9. 02:40
 4/18 A kérdező kommentje:
oké. szerintem nem szeretnél tőlem pofont kapni kedves utolsó, olyan erős vagyok mint egy bivaly. vicc nélkül. de egyáltalán nem vonz az erőszak szóval hagyjuk.
2012. szept. 9. 02:46
 5/18 mindtroll válasza:

Hogy erted hogy meguntad?

Most ferfiak utan szeretnel erdeklodni vagy azokat a noket untad meg akik.odadobjak magukat?

2012. szept. 9. 02:54
 6/18 A kérdező kommentje:
Meguntam az egészet. Nem tudom mihez kezdjek. Legszívesebben ordítanék az utcán most valahol.
2012. szept. 9. 02:55
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

a bunyó 50%ban állóképesség,30%ban technika,20%ban erő kb,uh nem mondtál nagyot:).

edzésen is van pár nagydarab,de sparring közben 1perc után elfogynak,nem kapnak levegőt,és azt lehet velük csinálni amit akarok...

amúgy meg az edzés,az egy edzés,nem erőszak.

2012. szept. 9. 02:55
 8/18 anonim ***** válasza:

mennyi idős vagy?

basszus...te aztán nem válogattad meg, nincs nagy igényed ha ez igaz

bár attól is függ mennyi idős vagy:)

2012. szept. 9. 02:57
 9/18 A kérdező kommentje:
21 vagyok.
2012. szept. 9. 03:03
 10/18 anonim ***** válasza:

keress kimondottan rondákat vagy olyanokat akiknek valamilyen fogyatékosságuk van, hátha az újdonság varázsa...

mert gondolom eddig csúnya átlagos vagy jó nővel voltál, egy ronda pasi nem kap 300 nőt...már ha igaz ez.

viszont, házasságra szerintem ne olyat keress aki életében 3-4 pasit tart egészségesnek

fúj, nekem nem kéne olyan pasi aki 300 ki tudja milyen p.nciban járt, hogy én legyek a 301.

ettől értékesebbnek tartom magam

2012. szept. 9. 03:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!