Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meguntam a lányokat. Közel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meguntam a lányokat. Közel háromszáz nővel voltam már, mi történt? Egyik napról a másik meguntam ezt az egészet, pedig eddig tökre élveztem.

Figyelt kérdés
Lehetséges hogy itt a dal vége? Ennyi volt számomra ez a dolog? Mit változtassak? házasodjak meg? de még fiatal vagyok...
2012. szept. 9. 02:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Utolsó : pedig lehet el tudnálak csábítani. Nagyon értek a nők nyelvén, olyan jól szórakoznak mellettem hogy hetekig emlegetik utána. Az alapelv nagyon egyszerű. Egy lányt szórakoztatni kell. Nevettetni. Ha jól érzi magad veled, vágyni fog rá hogy minél többet legyen veled, ezzel meg általában egyből jön pl a szex is. Egy idő után könyörögnek érte. Én persze mindig húzom, hogy úgy tűnjön nekem semmi szükségem rá és nem is remegek érte. Ez az alapja mindennek. Na meg az hogy jó hallgatóság légy és tégy úgy mintha minden szar érdekelne ami vele kapcsolatos. Az emberek imádják ha van közönségük aki hajlandó őket meghallgatni. Na meg ahhoz is értek hogy mikor kell lesmárolni, tapizni, belenyúlni a bugyijába..engem még nő pl életemben nem vágott pofon..leszámítva anyámat kiskoromban :D
2012. szept. 9. 03:15
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze-persze, az orrod meg csak ebben az órában nőtt vagy 300 centit, ugye, Pinokkió?!
2012. szept. 9. 03:17
 13/18 anonim ***** válasza:
hidd el én olyan fap.na vagyok hogy engem nem tudnál :D
2012. szept. 9. 03:20
 14/18 anonim ***** válasza:

Neked ezzel a lánnyal kéne összejönni:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2012. szept. 9. 03:46
 15/18 anonim ***** válasza:
kedves utolsó: én vagyok az, nekem írta itt hogy el tudna csábítani XD
2012. szept. 9. 03:49
 16/18 anonim ***** válasza:

amúgy meg van a kérdésedre a válasz. olyan csaj kell neked akit nem kaphatsz meg mert nem tudod lenyűgözni.

utána aztán fukoshatsz évekig

2012. szept. 9. 04:03
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Aha persze 300...De szar ..Kár ,h megtaláltalak facén...

És lementettem a képed tees: [link]

2012. szept. 9. 05:52
 18/18 anonim ***** válasza:

na jó talán elhiszem ,h kassza nova vagy

ha ezt a csajt meghódítod..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

,de addig csak egy inas vagy :( bezony :**C

2012. szept. 9. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!