Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám ezt az egészet elfelejteni? Miért érdekel ennyire mások véleménye? Folyton csak ezen jár az agyam.
Pár hónapja én és a barátnőm megismerkedtünk két fiúval..azóta kb minden délután velük voltunk..tetszett nekem az egyik,és én is tetszettem neki..sokat beszélgettünk facebookon,de az egyik "kedves" osztálytársa feltörte,és elolvasta az összes üzenetünket..persze rá 2 napra már az egész suli tudott az egészről..de végül nem lett köztünk semmi..aminek nagyonis örülök...de így utólag..elég kellemetlenül érzem magam,hogy képes voltam velük mutatkozni:S Tudom,hogy én is egy senki vagyok,pont mint ők...de annyira gázul viselkednek..gyerekesek,mindenkinek beszólnak,nagyon bunkók,egyfolytában káromkodnak..és tök ciki,hogy eddig velük voltunk..tudom,hogy kb. senkit nem érdekel az én nyomorom,de akkor is..:/ Túlságosan is érdekel h mások mit gondolnak rólam.. Mit tudnék ez ellen tenni?:/
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!