Mit csináljak? Hogyan tudnám elfelejteni?
köszönöm...tudom,hogy nem oldódik meg attól,hogy itthon szenvedek,de félek.Félek odaállni elé,hogy te figyelj,rohadtul tetszel,fél éve utánad epedek,te érzel valamit irántam?lehet hogy a válasz igen lenne.de ha nem,mit veszíthetek??a méltóságomat,hogy én kérdezem meg??nem,végülis ez semmi.a barátságát??nincs is.és mi van akkor,ha olyan szemét lesz,hogy elhíreszteli mindenkinek,pl annak a havernak,és mindenki rajtam fog röhögni??én biztos nem tenném ezt,de ha ő igen??
egyébként ma együtt álltunk hárman a buszmegállóban,beszélgettünk,jött a busz,én szálltam föl először,leültem egy négyes helyre,szóval 2-2 ülés egymással szemben,a haver leült mellém,Ő pedig szemben.leszállt a haver,kicsit félrefordult,a szokásos.aztán egyszercsak felém fordult,hogy megyek e szombaton suliba,ugye bedolgozós nap lesz.elkezdtünk beszélgetni,és ő bár mindig egy ponton más irányba megy,benéz anyukája munkahelyére mert ott ebédel,de most velem jött,és végig beszélgettünk...sajnos,nemtudom mit érez,és így nem is fogom,de FÉLEK.
Az emlékeidből valamit kitörölni gyakorlatilag lehetetlen. Idővel enyhül majd a fájdalom. Tudom nehéz kivárni, de mégis csak így lehet.
16/L
Kedves Kérdező!
Nem feltétlenül kell letámadnod.
Szólitsd le nyugodtan, beszélgessetek, akár semleges témákról is. Várj egy picit, ismerd meg jobban, és hogyha majd akkor is így érzel iránta, közelíts. Hidd el, ha kölcsönös lesz az érdeklődés, akkor azt tudni fogjátok(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!