Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Hogyan tudnám...

Mit csináljak? Hogyan tudnám elfelejteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok!8.-as lány vagyok.Tavaly jött a sulinkba egy új srác,évfolyamtársam lett.Közben kiderült,hogy velünk szemben lakik.Az egyik lány osztálytársa is itt lakik,és minden nap hárman jöttünk együtt haza busszal.Kicsit nyomulgatott a srác,de nem érdekelt.Egész évben így ment.Aztán nyáron én az első hónapba nem voltam itthon,hazajöttem,megláttam az utcán,csak köszönt,de én is bámultam nagyon,meg ő is engem.Akkor este feküdtem az ágyban,és arra gondoltam,bárcsak itt lenne és megölelne.Folyamatosan rá gondoltam/ok.Majdnem meghalt akkoriban a kisöcsém,mindenki tojt rám magasról,és hiányzott valaki,aki támogat,de nem találkoztunk utána egész nyáron,és bár suliidőben sokat beszéltünk msn-en,most nem írtam neki és ő se nekem.elkezdődött a suli,minden nap látom ott,buszon is,ha kimegyek a házból itt is,és nehéz,nem tudom elfelejteni.A lány elment mésik suliba.Buszon szokott jönni egy fiú haverom is,ő 2 megállóval előbb leszáll mint mi,addig hárman beszélgetünk,majd ő elfordul,arrébb megy,ilyesmi.Leszállunk,és előresiet,nem vár meg,véletlenül se.Nagyon nagyon vágyom rá,egyszerűen nem tudok mást mondani erre.Ahogy ránézek,nem azt mondom hogy el tudom képzelni hogy járok vele,de olyan helyes,és olyan szörnyű ez így...Lehetne őt valahogy elfelejteni,ilyen helyzetben??Nem merem tőle megkérdezni,semmi esetre sem....
2010. dec. 6. 22:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Elárulok egy titkot: ha otthon fekszel magadban és a bajaidon rágódsz meg sírsz, azok a büdös életben nem oldódnak meg. Állj elé és kérdezd meg, kommunikálj, attól soha semmi nem oldódik meg, ha csak ülsz és kínlódsz magadban. Vagy végülis tedd azt, idővel minden rossz érzés elmúlik, ez csak kamaszkor.
2010. dec. 6. 23:04
 2/11 anonim ***** válasza:
Valószínű már nem akar semmit tőled. Erre utal az, hogy nem vár meg, elfordul a buszon, miután leszállt az a másik srác. Nem nagyon próbálkoznék nála a helyedben. Nyomult egy évig, de akkor neked nem kellett, a viszonzatlan szerelme elmúlt. Próbálj meg másra gondolni. Tudom nehéz, átestem rajta én is. Túléled, és ami nem öl meg, az erősebbé tesz. Fel a fejjel, majd legközelebb talán nem késed le Demjén szerelem vonatját.
2010. dec. 6. 23:12
 3/11 anonim ***** válasza:
Azért szart rád mindenki mert HALDOKLOTT a testvéred :O pff
2010. dec. 7. 14:37
 4/11 A kérdező kommentje:

köszönöm...tudom,hogy nem oldódik meg attól,hogy itthon szenvedek,de félek.Félek odaállni elé,hogy te figyelj,rohadtul tetszel,fél éve utánad epedek,te érzel valamit irántam?lehet hogy a válasz igen lenne.de ha nem,mit veszíthetek??a méltóságomat,hogy én kérdezem meg??nem,végülis ez semmi.a barátságát??nincs is.és mi van akkor,ha olyan szemét lesz,hogy elhíreszteli mindenkinek,pl annak a havernak,és mindenki rajtam fog röhögni??én biztos nem tenném ezt,de ha ő igen??

egyébként ma együtt álltunk hárman a buszmegállóban,beszélgettünk,jött a busz,én szálltam föl először,leültem egy négyes helyre,szóval 2-2 ülés egymással szemben,a haver leült mellém,Ő pedig szemben.leszállt a haver,kicsit félrefordult,a szokásos.aztán egyszercsak felém fordult,hogy megyek e szombaton suliba,ugye bedolgozós nap lesz.elkezdtünk beszélgetni,és ő bár mindig egy ponton más irányba megy,benéz anyukája munkahelyére mert ott ebédel,de most velem jött,és végig beszélgettünk...sajnos,nemtudom mit érez,és így nem is fogom,de FÉLEK.

2010. dec. 7. 14:43
 5/11 A kérdező kommentje:
14:37:úgy értettem,hogy senki,szüleim,rokonok nem foglalkoztak velem,hanem vele,ami teljesen érthető.minden nap 100 km-t mentünk hozzá a kórházba,és nem tudtam a barátaimmal lenni.
2010. dec. 7. 14:44
 6/11 anonim ***** válasza:

Az emlékeidből valamit kitörölni gyakorlatilag lehetetlen. Idővel enyhül majd a fájdalom. Tudom nehéz kivárni, de mégis csak így lehet.

16/L

2010. dec. 7. 14:57
 7/11 anonim ***** válasza:
nem kell a fiúnak megkérdenie!egy ilyen helyzetben meg biztos hogy a lánynak kell hát nem ő akar veled járni hanem fordítva!
2010. dec. 7. 17:57
 8/11 Elektra2006 válasza:

Kedves Kérdező!

Nem feltétlenül kell letámadnod.

Szólitsd le nyugodtan, beszélgessetek, akár semleges témákról is. Várj egy picit, ismerd meg jobban, és hogyha majd akkor is így érzel iránta, közelíts. Hidd el, ha kölcsönös lesz az érdeklődés, akkor azt tudni fogjátok(:

2010. dec. 8. 23:26
 9/11 A kérdező kommentje:
de mint írtam,mi már majdnem másfél éve ismerjük egymást,sokat beszélgettünk,ismerem nagyon jól:)
2010. dec. 9. 18:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 8.-os vagyok, és velem is történt ilyesmi, szerelmes vagyok az egyik osztálytársamba, leveleztünk róla a barátnőmmel, a srác ex-csaja megtalálta a levelet és a kezébe nyomta! Én is sokat beszélgettem vele 7.-ben, szinte mindennapos volt (pl. vele néztem a Csillag születik-et), aztán egyszerre semmi. Én sem kérdezném meg tőle. Már így is elég ciki, hogy tudom, hogy tudja. Szóval választ nem nagyon tudok adni, csak gondoltam, hogy leírom ezt a kis történetet, tudd, hogy valaki együttérez veled...
2010. dec. 13. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!