Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem tudom elfelejteni.
Nos az a helyzet, hogy a volt barátnőmmel 1 hónapot jártunk.
Vele történt meg az első csók stb., fülig szerelmes voltam belé, Ő is szeretett, de egy veszekedésünk után, szünetet kért, vagyis szakitottunk, de mondta , hogy bármi lehet még köztünk, csak ő most elbizonytalanodott, és nem tudja mit akar.
Mostanában el kezdett más pasikra is nyomulni, de nekik nem kell, meg barátnője is elmondott egy-két dolgot róla, hogy miért ne jöjjek össze vele megint...
De én egyszerűen nem tudom kitörölni a fejemből.Ez miért van?LEhet, hogy idővel megint össze akarna jönni velem, de nem tudom mit csinálnék...
Én 16/F Ő 15/L
Igyekszem leszarni, csak nem megy könnyen. :D
De hát majd csak sikerül.:)
Figyelj...
Ha elbizonytalanodott és nem tudja mit akar akkor még van esélyed. Még nem tette túl magát rajtad szóval...
De ha te el akarod felejteni akkor csak tessék... próbáld meg úgy formálni a dolgokat hogy boldog legyél.
csak nem kell a pasiknak mert látják milyen, ésm ivel egyedül van ezért jó a szamár is, szal te
max a farkad kell neki, és nem azért mert szar pasi lennél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!