Mit csináljak? Hogyan tudnám elfelejteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!8.-as lány vagyok.Tavaly jött a sulinkba egy új srác,évfolyamtársam lett.Közben kiderült,hogy velünk szemben lakik.Az egyik lány osztálytársa is itt lakik,és minden nap hárman jöttünk együtt haza busszal.Kicsit nyomulgatott a srác,de nem érdekelt.Egész évben így ment.Aztán nyáron én az első hónapba nem voltam itthon,hazajöttem,megláttam az utcán,csak köszönt,de én is bámultam nagyon,meg ő is engem.Akkor este feküdtem az ágyban,és arra gondoltam,bárcsak itt lenne és megölelne.Folyamatosan rá gondoltam/ok.Majdnem meghalt akkoriban a kisöcsém,mindenki tojt rám magasról,és hiányzott valaki,aki támogat,de nem találkoztunk utána egész nyáron,és bár suliidőben sokat beszéltünk msn-en,most nem írtam neki és ő se nekem.elkezdődött a suli,minden nap látom ott,buszon is,ha kimegyek a házból itt is,és nehéz,nem tudom elfelejteni.A lány elment mésik suliba.Buszon szokott jönni egy fiú haverom is,ő 2 megállóval előbb leszáll mint mi,addig hárman beszélgetünk,majd ő elfordul,arrébb megy,ilyesmi.Leszállunk,és előresiet,nem vár meg,véletlenül se.Nagyon nagyon vágyom rá,egyszerűen nem tudok mást mondani erre.Ahogy ránézek,nem azt mondom hogy el tudom képzelni hogy járok vele,de olyan helyes,és olyan szörnyű ez így...Lehetne őt valahogy elfelejteni,ilyen helyzetben??Nem merem tőle megkérdezni,semmi esetre sem....2010. dec. 6. 22:55
11/11 A kérdező kommentje:
elmúlt ez az egész.nem tudom mi volt,de már nincs.nagyon jó barátok lettünk,ismét,de csak ennyi.nem tudom mi történt,talán mindegy is.
2010. dec. 14. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!