Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » (fiuk) Te miert engeded elore...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(fiuk) Te miert engeded elore a lanyokat az ajton?

Figyelt kérdés

A.) udvarias es illedelmes vagy

B.) tetszik az adott lany

C.) csak meg akarod nezni a segget

D.) egyeb (?)

2012. szept. 11. 15:43
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
D azért hogy megbizonyosodjak róla hogy biztonságos-e pl nem ütik le egyből aki bemegy vagy lehet hogy csak egy kép van felfestve a falra én meg felkenődnék rá de ha már egy lány előttem bement akkor én is bemerészkedek
2012. szept. 12. 14:01
 32/38 A kérdező kommentje:
29.-es válaszoló. Ez így van....
2012. szept. 12. 14:30
 33/38 anonim ***** válasza:

A és a B.De legfőképpen az A

F19

2012. szept. 14. 14:57
 34/38 TOMAtm ***** válasza:

A

am meg ált sietek(vagyis a munkahelyemet leszámítva sosincs szabadidőm) szóval sokszor háttérbe szorul az illedelmesség mostanában.... sajna ez van,hajtani kell a pénzt.

2012. szept. 14. 15:28
 35/38 anonim ***** válasza:

Előre engedem, hogy kinyissa nekem az ajtót.

Viccet félre téve, A, C.

2012. szept. 14. 15:31
 36/38 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok és nem szeretem ha előreengednek, vagy ha futok és mögöttem vannak :P

Persze ha előreengednek megköszönöm...

2012. szept. 14. 15:33
 37/38 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy lányként írok a kérdésedbe, de mivel valószínű több fiú látja, úgy érzem hogy jó ötlet leírnom, amit gondolok.

Én 2. évemet járom a gimiben, és azelőtt nagyon furcsa volt, hogy a fiúk előreengednek az ajtóban, főleg hogy azelőtt még csak látni sem láttam ilyet. Nem vagyok különösebben jó csaj, és igazából nem is érdekel ha a fenekemet nézik, csak egyszerűen jól esik. Én figyelmesnek tartom azt a fiút, aki nem fellök, hanem rádmosolyog, és előreenged.

Ha előreengednek, mindig hangosan megköszönöm, és mosolygok, hátha nem felejtik el megtartani ezt a kedves geztust a mai fiúk. :)

2012. szept. 14. 15:39
 38/38 A kérdező kommentje:

Köszi! Persze, lányok is írhatnak, ha értelmes a hozzászólás:)

Igen, általánosban én sem tapasztaltam, csak középsuliban..Úgy látszik akkora érnek meg anynira, vagy nem tudom..:D

2012. szept. 14. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!