Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » (fiuk) Te miert engeded elore...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(fiuk) Te miert engeded elore a lanyokat az ajton?

Figyelt kérdés

A.) udvarias es illedelmes vagy

B.) tetszik az adott lany

C.) csak meg akarod nezni a segget

D.) egyeb (?)

2012. szept. 11. 15:43
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
en megszoktam koszonni. ha ugy van a helyzet, hogy egyertelmuen o megy elol, es ugy felre all, h tessek, akkor mondom boldogan es hangosan. ha olyan a helyzet, h kb. egyszerre erunk oda, akkor egy halk kosz. ha mondjuk tobb ajton is megyunk ki-be. (pl baratnommel es a pasijaval vagyok felugrunk vakamiert a lakasba. lepcsohaz kapu be, liftbe be, utana ki, folyoso ajto be lakas be lakas ki, folyoso ajto ki, lift be-ki lepcsohaz ajto ki.) ilyenkor van hogy mar csak egy mosollyal intezem el, es kb.3x-4x koszonom csak meg.
2012. szept. 11. 16:16
 22/38 anonim ***** válasza:

Tudod nem csak azért írtam az a-t, mert az az elvárás, hanem azért, mert én szeretem megtisztelni azt akivel járok, vagy egyáltalán a Nőt. Azt mondják, hogy egyedül a szórakozóhelyeken illik előre menni a nő előtt. Ez abból adódik, hogy régen jócskán volt bunyó a kocsmákban, és a férfi azért ment előre, hogy a levegőben repülő korsó nehogy a hölgyet találja el. A csajokat leget, hogy nem engedik előre, azokat sajnálom is. De a hölgyeket azonban általában előre engedik az urak. Most csak az a kérdés, hogy te Úr vagy-e, vagy akivel jársz az hölgy-e.

Ezt Te döntöd el. És ha én is a társaságodban lennék akkor én kontrollálnám, hogy Te egy úr vagy e, vagy .....

2012. szept. 11. 16:23
 23/38 anonim ***** válasza:
Huszonegyes! Beletört az agyam!
2012. szept. 11. 16:24
 24/38 A kérdező kommentje:
itt nem csak arrol szol, akivel jarsz. suliban osztaly-iskola tarsak, munkahelyen, tomegkozlekedesen...
2012. szept. 11. 16:27
 25/38 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell minden hülyeség elhinni amit facebookon látsz.
2012. szept. 11. 16:32
 26/38 anonim ***** válasza:
Igen! Én mindenhol hölgy akarok lenni, és szeretném, hogy úgy is bánjanak velem. Aki meg nem képes erre, az felejtős.
2012. szept. 11. 16:49
 27/38 anonim válasza:
Anyám így nevelt :)
2012. szept. 11. 17:00
 28/38 anonim ***** válasza:

Így neveltek, illem. De pl. olyanra is van alakalom, hogy én megyek előre (pl. ajtónyitás, stb.), de ez nem gyakori. Ami a megbámulást illeti, köszönöm, el tudom intézni nyílt terepen is, jó szemem van 3 méterről ugyanúgy látom az idomokat, mint 1-ről.:D

18/F

2012. szept. 11. 18:25
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Én a tavasz-nyárban azt szeretem, hogy mindig átengednek a zebrán...Azt hiszem ez nem engem minősít jobban.

L

2012. szept. 11. 19:51
 30/38 anonim ***** válasza:

A B +néha C

14/F

2012. szept. 12. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!