Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(fiuk) Te miert engeded elore a lanyokat az ajton?
A.) udvarias es illedelmes vagy
B.) tetszik az adott lany
C.) csak meg akarod nezni a segget
D.) egyeb (?)
Tudod nem csak azért írtam az a-t, mert az az elvárás, hanem azért, mert én szeretem megtisztelni azt akivel járok, vagy egyáltalán a Nőt. Azt mondják, hogy egyedül a szórakozóhelyeken illik előre menni a nő előtt. Ez abból adódik, hogy régen jócskán volt bunyó a kocsmákban, és a férfi azért ment előre, hogy a levegőben repülő korsó nehogy a hölgyet találja el. A csajokat leget, hogy nem engedik előre, azokat sajnálom is. De a hölgyeket azonban általában előre engedik az urak. Most csak az a kérdés, hogy te Úr vagy-e, vagy akivel jársz az hölgy-e.
Ezt Te döntöd el. És ha én is a társaságodban lennék akkor én kontrollálnám, hogy Te egy úr vagy e, vagy .....
Így neveltek, illem. De pl. olyanra is van alakalom, hogy én megyek előre (pl. ajtónyitás, stb.), de ez nem gyakori. Ami a megbámulást illeti, köszönöm, el tudom intézni nyílt terepen is, jó szemem van 3 méterről ugyanúgy látom az idomokat, mint 1-ről.:D
18/F
Én a tavasz-nyárban azt szeretem, hogy mindig átengednek a zebrán...Azt hiszem ez nem engem minősít jobban.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!