Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » (fiuk) Te miert engeded elore...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(fiuk) Te miert engeded elore a lanyokat az ajton?

Figyelt kérdés

A.) udvarias es illedelmes vagy

B.) tetszik az adott lany

C.) csak meg akarod nezni a segget

D.) egyeb (?)

2012. szept. 11. 15:43
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
A.
2012. szept. 11. 15:57
 12/38 anonim ***** válasza:
A, mert ezzel kedveskedek neki :) mmeg van olyanis h egy ajtót nehéz benyomni :D
2012. szept. 11. 15:57
 13/38 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék, hogy akinek van barátnője és a C-t írta, az akkor a barátnőjét mindig hátrahagyja? Mert gondolom látta elégszer már a seggét, nem hiszem hogy egy röpke pillantás annyit számítana. Egyébként A, így neveltek és szerintem ez a normális.
2012. szept. 11. 15:58
 14/38 anonim ***** válasza:
Ha szemrevaló, csinos teremtésről van szó, akkor természetesen a C pont is sokszor előjön. :)
2012. szept. 11. 15:58
 15/38 A kérdező kommentje:
A mert kedveskedsz neki??? magyarul igazabol B es csak akkor kovetkezik alapjaraton az A es persze a C
2012. szept. 11. 15:59
 16/38 A kérdező kommentje:
igazibol valaszoljatok, es gondoljatok vegig!! nem kell csak azert A-t irni, mert az az elvaras,meg jol hangzik milyen jo vagy.... a legrondabb lanyt is elore engedned? ezen most minden As gondolkozzon el, hogy tenyleg minden lanyt elenged-e, mert sajna azt tapasztalom, hogy nem. oszinte valaszokat!!
2012. szept. 11. 16:02
 17/38 anonim ***** válasza:
Én előreengedek bárkit, ezt nevelték belém.
2012. szept. 11. 16:05
 18/38 anonim ***** válasza:

A.

de egyik sem köszöni meg :D (jellemző)

2012. szept. 11. 16:06
 19/38 anonim ***** válasza:
A :)
2012. szept. 11. 16:09
 20/38 anonim ***** válasza:
Hát persze , hogy illedelmesség miadt , de ezzel járó haszon jól szemügyre lehet venni az adott leányzót ! Én akkor szoktam , hozzá mikor gimis lettem és aki nem engedte előre a lányokat az kezdte a felelést az órán ! Hatásos nevelési módszer ! ;-)
2012. szept. 11. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!