Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek a motoros pasik?
Gondolok itt a 300 -al száguldó Hayabusa tulajdonosokra. :D
Jó ez most csak vicc volt...
Inkább az olyan gyorsaságis pasik, mint pl. Talmácsi előző motorja, csak pirosba, stb..
Nem tudok fogalmazni, bocsi..
Én egy Yamaha r125-öst gyűrök bátjámnak R1-ese van mint a kettő sport motor és szerintem bejönnek a lányoknak ha tudsz bánni a géppel. Nálam idályig mindíg szerették amikor olyan 100-nál dőltünk a kanyarra. De ez saját vélemény
14/F Mielőtt megkérdeznétek nincs jogsim rá.Nem kell lepontozni a jogsi hiány miatt benzinnel megy nem papíral:D
Én lány vagyok és motorozok, egy 250es CBF Hondám
van jelenleg. Hobbiból teszem és nagyon szeretem. Én nem szeretem a motoros srácokat mert általában beképzeltek, nem is akartam soha motoros pasit (van nekem sajátom) :-).
Ezzel szemben a barátaim és a fiúk akik tetszettek eddig nagyrészt motorosok voltak...hát úgy tűnik vonzom őket :-F
De hát mindegy is ez csak az én véleményem, és igen sztem általában tetszenek a csajoknak a motoros pasik, de úgy gondolom, hogy aki ez miatt vesz csak motort az nem jó...vegyen azért mert szeret motorozni.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!