Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejönnek a motoros pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejönnek a motoros pasik?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a 300 -al száguldó Hayabusa tulajdonosokra. :D

Jó ez most csak vicc volt...

Inkább az olyan gyorsaságis pasik, mint pl. Talmácsi előző motorja, csak pirosba, stb..

Nem tudok fogalmazni, bocsi..

2009. júl. 29. 23:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A legtöbb csajnak a motoros pasik tetszenek!
2009. szept. 26. 12:06
 12/18 anonim ***** válasza:
Én 15 éves vagyok és egy APN 4-es 49 köbös motrot hajtok és azért megnéznek a lányok de az a szerencse, hogy mosolyogva néznek :D:D
2009. szept. 26. 12:08
 13/18 anonim ***** válasza:
Picike korom óta imádom a motorokat, mindig is szerettem volna egy 125ös kawa crosst, de sajna eddig még nem volt rá "keret":/ de ami késik nem múlik:D emiatt, vagy csak úgy,nem tudom, de igen bejönnek a motoros pasik:D:P én a crossosokat, meg a sport mocisokat szeretem, de csak akkor mikor mosic ruciban vannak, bukóval a fejükön. Sajna mikor leveszik, mindig csalódnom kell:S a motoruk jobban néz ki mint ők..
2009. szept. 26. 12:11
 14/18 anonim ***** válasza:
40%

Én egy Yamaha r125-öst gyűrök bátjámnak R1-ese van mint a kettő sport motor és szerintem bejönnek a lányoknak ha tudsz bánni a géppel. Nálam idályig mindíg szerették amikor olyan 100-nál dőltünk a kanyarra. De ez saját vélemény

14/F Mielőtt megkérdeznétek nincs jogsim rá.Nem kell lepontozni a jogsi hiány miatt benzinnel megy nem papíral:D

2009. szept. 26. 14:54
 15/18 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok és motorozok, egy 250es CBF Hondám

van jelenleg. Hobbiból teszem és nagyon szeretem. Én nem szeretem a motoros srácokat mert általában beképzeltek, nem is akartam soha motoros pasit (van nekem sajátom) :-).

Ezzel szemben a barátaim és a fiúk akik tetszettek eddig nagyrészt motorosok voltak...hát úgy tűnik vonzom őket :-F

De hát mindegy is ez csak az én véleményem, és igen sztem általában tetszenek a csajoknak a motoros pasik, de úgy gondolom, hogy aki ez miatt vesz csak motort az nem jó...vegyen azért mert szeret motorozni.

23L

2009. szept. 26. 18:38
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon, főleg a hosszú hajúak. *.*
2009. szept. 26. 23:14
 17/18 A kérdező kommentje:
Nyilván én is motorozok, azért kérdeztem. Ahányszor végig megyek a városon, vagy megállok lámpánál előttem gyalogos átkelő, akkor mindig megnéznek. :)
2009. szept. 26. 23:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Sok olyan csajt ismerek akik oda vannak a gyorsasági motorokért és ezáltal a pasit is megvizslatják. Én sem tagadom :) bár én chopper es típus vagyok. És igen szexi a motoros pasi ha nem öntelt.
2012. aug. 19. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!