Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Motoros srácok? Bejönnek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Motoros srácok? Bejönnek vagy inkább vadállatok?

Figyelt kérdés

Bejönnek a motoros pasik? Vélemény?

[link]

Mondjuk egy ilyen motorral megjelenő f@szi?

Ez volt a komoly része.

Komolytalan része: Egyik ismerősöm kérdezi még, hogy bicikli kerék centírózók bejönnek-e nektek lányok? :D

2010. febr. 12. 21:05
 1/10 A kérdező kommentje:
Komolytalan részére nem kell válaszolni. :)
2010. febr. 12. 21:15
 2/10 anonim válasza:
24%

Kis szívem, ez "gyerekmotor", de tényleg. Ilyet (Hondába) a lányomnak vettem. Ezzel tehát csak süldő gyerekek nyomulnak. Az ilyen "dizájnú", de nagy teljesítményű gépeken leginkább olyan emberek ülnek, akiknek fontos, hogy kipróbálják a határokat.

Aztán van az idősebb generáció - akik számotokra már nyilván nem jelentenek semmit - Ők túra motorokkal, chopperekkel "tolják.

2010. febr. 12. 21:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
csak egy, de már több, mint 4 éve :) imááádom őt (meg a motort is)
2010. febr. 12. 21:17
 4/10 anonim ***** válasza:
60%

attól függ miylen motor. robogó semmiképp :D nekem inkább a crossz jön be :P de az nagyon :D (L)

Bicó is :D

15L

2010. febr. 12. 21:17
 5/10 anonim válasza:
39%

Miért lennék én azért fogyatékos, mert a lányom szeret motorozni? Mert Te ügyetlen vagy, és csak a kis seggedet szeretnéd felbiggyeszteni a motoros pasi mögé, még nem jelenti azt, hogy más nem szeretne ilyet vezetni, csak azért, mert lány. Vagy - szerinted - erre egy lány nem képes? Más kérdés, hogy semmit nem értesz a motorokhoz, és azt hiszed, hogy az általad belinkelt motor hú, de nagy szám. Kicsit sem, ez az 1. lépcső a nagy motorozás felé, a teljesítménye éppen ezért vissza van fojtva, ezt követően a motoros jogosítvány szerzésben még van két lépcső. Előbb tájékozódj, mielőtt okoskodsz.

Arra kérlek, vedd figyelembe az utolsó kiemelt sort (mások sértegetéséért), mert a kérdésedet törölhetik.

A Web-oldal sajnos nem a tiéd, így nem határozhatod meg, hogy melyik kérdésre válaszolok, és melyikre nem. A kommented egyébként is Téged minősít.

2010. febr. 12. 21:29
 6/10 anonim ***** válasza:
60%

nekem bejönnek a motorosok, ha jól néznek ki, és ha motorozhatok velük:D csak így magában, hogy van motorja és motorosnak vallja magát annyira nem izgat. max annyiban, hogy tök jó a hobbija.

a bicikli kerék centírózók pedig a gyengéim. ;)

2010. febr. 12. 22:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Egy Repsol-os pasi a nagy álmom. :D Hehe, de tényleg. Nekem bejönnek. (mondjuk nekem is van jogsim, szóval akkor már inkább magamnak vennék :D ) Amit meg az első írt ne foglalkozz vele. Szerintem teljesen mindegy, hogy milyen képet linkeltél be a lényeg, szerintem azon van, hogy nem robogóra vagy valami másra gondoltál, hanem gyorsaságira. Amúgy meg túra motor...háát érdekes.. :S Akkor már inkább bizócom, még az is élvezetesebb. :D
2010. febr. 13. 05:45
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

sztem 400ccm felett motor a motor, és afelett is inkább a motor tetszik és nem a pasi, max annyi a pasiból , hogy van motorja és jobb esetben tud is bánni vele. kis ellentmondás, hogy is rs125re hajtok vagy egy yamaha yzfr125-re mindegy részletkérdés, szóval ezek olyan kezdőmotorok amin már van élmény, de különösebb jelentőségük nincs és a hangjuk is sípolósabb nem az a menydörgés amitől pár centit lejjebb csúszik a bugyim :) eddig a legszebb hangot amit hallottam azt egy tl1000es produkálta. nha vele kilenc hónapig voltam, izgalmas volt a pasi is de nem tudom, mennyiben függ össze azzal , hogy mit vezet. viszont a vezetési stílusából már lehet következtetni sztem a szexuális teljesítményeire.

L

2010. febr. 13. 09:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is lány vagyok, én is motorozok, kawasaki zxr400-asom van!

És akkor az én apám is fogyatékos lenne??? Hát baromira nem az, és hálás vagyok neki hogy megadta a lehetőséget arra hogy motorozhassak, nem akart visszafogni. Ő is motorozott fiatal korában, én pedig már egészen pici korom óta motorokkal, autókkal voltam körülvéve...nem véletlen hogy 5évesen már motoroztam az udvarba, a kis épített motorommal!

Nekem legalább nem kell pasi ahhoz hogy motorozni tudjak.

Ettől függetlenül ha bukósisak nélkül bejön egy srác, akkor bukóba is. :) Fordítva nem feltétlen igaz...nem a motorjával akarok járni, hanem aki vezeti a motort!

2010. márc. 11. 10:45
 10/10 anonim ***** válasza:
30 L ES MOTOROS vagyok :) suzuki gsx r 750 szoval nem lenezni a lany mocisokat :)
2012. szept. 10. 02:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!