Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejönnek a motoros pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejönnek a motoros pasik?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a 300 -al száguldó Hayabusa tulajdonosokra. :D

Jó ez most csak vicc volt...

Inkább az olyan gyorsaságis pasik, mint pl. Talmácsi előző motorja, csak pirosba, stb..

Nem tudok fogalmazni, bocsi..

2009. júl. 29. 23:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Persze, de ez számomra nem mérvadó!:-)
2009. júl. 29. 23:59
 2/18 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon! Főleg ha még hosszú is a haja a motor tulajdonosának...hmmmm! :):):):)
2009. júl. 30. 00:02
 3/18 anonim ***** válasza:

Valakibe nem azért fogok beleszeretni mert xy motorja van, sokkal inkább a személyisége és maga az ember az, ami érdekel, és nem lehet általánosítni, hogy bejönnek-e mert nyilván vannak jóképű motorosok is és kevésbé jóképűek is.De semmiképpen nem hátrány, ha van motorja!

Első voltam.

4/18 A kérdező kommentje:
Most az nem lényeg, hogy hogy néz ki. Sokan azt mondják vadállatok vagyunk, stb. Csak ezért vagyok kíváncsi erre. Nem tudom mért. :D
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van motorom és nem vagyok vadálatt.Nem gyorsaságim van hanem egy kawasaki KX 250esem és versenyzek is.Még soha nem dicsekedtem ezzel lánynak.Mindíg csak hobbi szinten említem és általában meglepődnek hogy versenyzek mert van pár oklevelem meg egypár érmem, oké nem rangosak de akkoris, nekem csak hobbi.Szóval szerintem mind1 van-e motorja valakinek, vagyis nem az a lényeg.Olyan viszont volt hogy le kellettem mondani randit mert versenyen eltörtem a csuklóm. :DDD
2009. júl. 30. 00:27
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
mint motoros lány kifejezetten örülök ha legalább szereti a motorokat a barátom.. de ha személyileg nem jön be hiába van motorja nem fog számítani.
2009. júl. 30. 02:16
 7/18 anonim ***** válasza:
70%
én pl egy motoros csaj vagyok és sztem a csajoknak bejönnek a motoros srácok :)
2009. júl. 30. 10:56
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor, ha nem szereti jobban a motorját.
2009. júl. 30. 12:03
 9/18 A kérdező kommentje:
Még 1 - 2 vélemény azért érdekelne. :)
2009. szept. 26. 11:43
 10/18 anonim ***** válasza:

Általában igen. Persze hogy sok minden egyébtől is függ, de értem én, mit akarsz kérdezni. Nekem a chopper motorok tetszenek. Exemenek fekete-ezüst Yamaha volt - és hiába próbáltak az emberek kötözködni, előbb ismertem meg a srácot, és utána a motort. :D Most csak azért nyilván nem jönnék össze senkivel, mert motorja van, de ha eleve tetszik valaki és kiderül, hát nem hátrány :)

Bár én nem tartozok ebbe a társaságba, néha most is eljárok egy motoros buliba. Egynémelyiken van mellszépségverseny meg erotic live show, ezek nekem mint feministának nem tetszenek, mert eltárgyiasítják a nőket. (Nem a frusztráció, hanem az öntudat beszél belőlem. Bár ezt írásban nehéz bizonyítani. :) ) JObban tetszenek a nők motoron, nem utasként :) Az is tetszik még a motoros társaságban, hogy nem csak 20 éveseket lehet látni - miért kellene az ennél idősebbeknek papucsban otthon ülniük, akár férfiak, akár nők? Nagyon tetszik a motorosokban, hogy mindenféle korosztály van az ilyen bulikon a gyerektől az öregig.

2009. szept. 26. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!