Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek bejönnek a motoros pasik?
Figyelt kérdés
Gondolom, hogy egyértelmű a kérdés.
Én 17vagyok és egyik szerelmem a motorozás.
Nektek bejön ez ?
2010. febr. 25. 19:18
1/13 anonim válasza:
fiú vok de tapasztalat h igen.
2/13 anonim válasza:
en is fiu vagyok, es ugy hallottam en is, hogy a sok lanynak bejonnek a motoros pasik... Sokaktol hallom vissza: A motorosok jo emberek!
4/13 anonim válasza:
Amit az előttem szóló írt h inkább a motor jön be nekik mint az a nyomorék a motoron!
5/13 anonim válasza:
A motor egy nagyon jó puncimágnes, ilyen még a basszusgitár és a BMW. De persze a csajokat csak a belső érdekli...
6/13 anonim válasza:
Én nem kifejezetten csak a motoros pasikat szeretem, hanem a motorosokat! Nagyon összetartó, barátságos társaság általában! De az én Párom is motoros! 24/L
7/13 anonim válasza:
én vagyok a 19:29 es....először a pasit szoktam megnézni oszt.a mocit.........de ha nem jön be a pasi azért a mocit meg csodálom,mert szépek.....!
8/13 anonim válasza:
de nektek sem mind1 h simson, vagy ducati a paripa
9/13 anonim válasza:
Ha látszik,hogy törődnek a motorral és szép,akkor felőlem még babeta is lehet........akkor is megnézem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!