Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenki túlságosan szeret....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki túlságosan szeret. Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 23:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%
szerintem csak szimplán cigány vagy...azért viselkedsz így mert anyád se szeret
2009. júl. 30. 00:00
 12/19 A kérdező kommentje:

erőszakold meg anyád, sz.opd le apád, vágd be a tesóidnak hátulról, és maszturbálj rá egy csövesre... az ismerőseidnek meg mondd meg hogy zavar hogy mindenki szeret téged, és küldd el őket a k.urva annyukba, aztán köpd le őket... jobbat nem tudok Mr. Perfect

ez csak 88%-ban tűnik hasznosnak.más ötlet?

2009. júl. 30. 00:05
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
Ne haragudj, de ez a kérdés sem valami "hasznos" így. Ha kifejtenéd bővebben, hogy kik szeretnek ennyire, és ez miért probléma, miben nyilvánul meg, akkor talán tudunk adni hasznosabb választ is.
2009. júl. 30. 00:18
 14/19 anonim ***** válasza:
77%

Én megértem a kérdezőt, marha idegesítő tud lenni ha túlságosan szeretik az embert. Na meg nem mindenki az a fajta akinek minden vágya hogy szeressék mások... szóval nem kéne rögtön leugatni érte.

Hogy mit tegyél ellene azt viszont neked kéne tudni, valamiért szeretnek, változtass rajta és nem akkor lesznek annyira oda érted. Foglalkozz kevesebbet másokkal, kicsit hanyagold őket.

2009. júl. 30. 00:41
 15/19 anonim ***** válasza:
84%
odaadnám a bal herém ha nekem ilyen gondjaim lennének XD
2009. júl. 30. 00:42
 16/19 anonim ***** válasza:
68%
XD utolsó! legalább lány vagy :P:P XDXD??
2009. júl. 30. 00:54
 17/19 anonim ***** válasza:
84%
őszintén irigylem a problémáid
2009. júl. 30. 02:46
 18/19 anonim ***** válasza:
64%
00:54! nem, de úgytudom 1 herével is lehet élni XDD XD
2009. júl. 31. 23:02
 19/19 Art3mis válasza:
Szerintem azért, mert nem kaptál elég szeretetet az életben (pl szülőktől) és túl soknak érzed mások egészséges szeretetét. Ezt úgy tudod megoldani hogy olyannal kezdesz aki hozzád hasonló, mert más szenvedni fog melletted hogy nem adhatja azt és olyan mennyiségben, amit akar..
2015. máj. 13. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!