Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki túlságosan szeret. Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 23:38
2/19 anonim válasza:
köss nagy összegű életbiztosítást
3/19 anonim válasza:
erőszakold meg anyád, sz.opd le apád, vágd be a tesóidnak hátulról, és maszturbálj rá egy csövesre... az ismerőseidnek meg mondd meg hogy zavar hogy mindenki szeret téged, és küldd el őket a k.urva annyukba, aztán köpd le őket... jobbat nem tudok Mr. Perfect
4/19 anonim válasza:
Életbiztosítás meg pszichológus XD
5/19 anonim válasza:
Mindenki szeret? Hiszékeny vagy. Vagy túl nagy az egód. Vagy a hangok mondták ezt? XD
6/19 anonim válasza:
ezeken nagyon jó röhögtem :)
Kedves Kérdező!Lehet mi nem értjük a kérdést ( XD )de miben akadályoz vagy zavar ez? Nem téveszted össze valami mással, mondjuk, nagyon féltenek például, vagy valami?
8/19 anonim válasza:
Én már annak is örülnék, ha egy ember szeretne, de Ő teljes szívből.
Egyébként én sem értem a kérdést. Mindenki? Ne haragudj, de én például nem szeretlek. :P Na most tényleg fogalmazd meg egy kicsit pontosabban. Ki az a mindenki?
9/19 anonim válasza:
utáltasd meg magad..pff..itt sikerült
10/19 anonim válasza:
Én örülnék, ha csak 1 valaki szeretne engem, de az tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!