Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó az alakom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó az alakom? Vékony vagyok? (képpel)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

ez a pizsim..:) vagyis csak a póló.A naci csak ilyen szar valami szóval a ruhát ne nézzétek:D

2012. szept. 9. 23:17
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
pont jó, a lábaidat meg nem is lehetne formálni h teljesen más alakja legyen , most is formás nem mindenkinek lehetnek ultravékony lábai : D
2012. szept. 10. 00:01
 32/47 anonim ***** válasza:
Még1x könyörgöm:D...ne fogyjál!!!! Így vagy tökéletes!
2012. szept. 10. 00:11
 33/47 anonim ***** válasza:
0%
A pasiknak tényleg ennyire bejön ez az alkat?? hmm ma is okosabb lettem...
2012. szept. 10. 00:13
 34/47 anonim ***** válasza:

szexi vagy

(a ruha tényleg gáz kicsit de nekem van óvodás nadrágom szal az se semmi :D)

f19

2012. szept. 10. 00:14
 35/47 anonim ***** válasza:
Szerintem meg k*rvajó az alakod, és nekem tetszik, ha valakinek ilyen a lába. Gondolom, ezzel nem vagyok egyedül.
2012. szept. 10. 00:54
 36/47 anonim ***** válasza:
Azt mondod nem szívtad be a hasad az utolsó képen? Kizárt,hogy így ki látszódjanak a bordáid, ez már nagyon szégyen hazugság volt xDD
2012. szept. 10. 01:35
 37/47 anonim ***** válasza:

Szép tested van! LEtépném rólad a ruhát szívesen! ;) A hasad nagyon szép és szerintem a lábaiddal sincs semmi gond! Az alakod igazán jó, de találnod kéne egy sportot ami meg is őrzi ebben a formában, illetve ad egy biztos izmos alapot hogy akkor se legyen gond ha majd fölszaladnak a kilók.

Az első válaszaid alapján azért kicsit agresszívnek tűnsz. A külső oké, de a belsődet se hanyagold el! Az agresszív embereket senki sem szereti!

2012. szept. 10. 02:55
 38/47 A kérdező kommentje:

mért lennék agresszív??:D:D

azért mert azt mondtam hogy a fszom a lábamba?:D:D

(alapjáraton így kivan a bordám ez nem hazugság hiába akarod elhitetni másokkal;) nekem ilyen az alakom )

2012. szept. 10. 10:02
 39/47 mmano88 ***** válasza:

Nem vagy vékony, ami nem baj! Én bármit megadnék 5kiló pluszért.. na mindegy. (160cm-45kiló vagyok :/)

De a lábadra tornázz egy kicsit.

Egyébként jó alakod van. :)

23N

2012. szept. 10. 10:34
 40/47 anonim ***** válasza:

OMG...

El ne kezdj fogyózni, mert akkor komolyan stroket kapok!

Úgy vagy jó ahogy vagy. :)

2012. szept. 10. 10:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!