Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó az alakom? Vékony vagyok? (képpel)
ez a pizsim..:) vagyis csak a póló.A naci csak ilyen szar valami szóval a ruhát ne nézzétek:D
szexi vagy
(a ruha tényleg gáz kicsit de nekem van óvodás nadrágom szal az se semmi :D)
f19
Szép tested van! LEtépném rólad a ruhát szívesen! ;) A hasad nagyon szép és szerintem a lábaiddal sincs semmi gond! Az alakod igazán jó, de találnod kéne egy sportot ami meg is őrzi ebben a formában, illetve ad egy biztos izmos alapot hogy akkor se legyen gond ha majd fölszaladnak a kilók.
Az első válaszaid alapján azért kicsit agresszívnek tűnsz. A külső oké, de a belsődet se hanyagold el! Az agresszív embereket senki sem szereti!
mért lennék agresszív??:D:D
azért mert azt mondtam hogy a fszom a lábamba?:D:D
(alapjáraton így kivan a bordám ez nem hazugság hiába akarod elhitetni másokkal;) nekem ilyen az alakom )
Nem vagy vékony, ami nem baj! Én bármit megadnék 5kiló pluszért.. na mindegy. (160cm-45kiló vagyok :/)
De a lábadra tornázz egy kicsit.
Egyébként jó alakod van. :)
23N
OMG...
El ne kezdj fogyózni, mert akkor komolyan stroket kapok!
Úgy vagy jó ahogy vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!