Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó az alakom? Vékony vagyok? (képpel)
Figyelt kérdés
ez a pizsim..:) vagyis csak a póló.A naci csak ilyen szar valami szóval a ruhát ne nézzétek:D
2012. szept. 9. 23:17
12/47 anonim válasza:
Tényleg kicsit vékony vagy, de a lábaid szerintem szépek.
13/47 Disturbed90 válasza:
Nekem kifejezetten tetszik, szép formás vádlid van :) Ezen az utolsó képen viszont ó vékonynak tűnsz. Milyen magas vagy?
14/47 anonim válasza:
szerintem meg jó, mivel arányos vagy.. nem tudom mi vastagság van ezeken a lábakon(?)...
15/47 A kérdező kommentje:
165 cm és 58 kiló
2012. szept. 9. 23:40
16/47 anonim válasza:
előről jól néznek ki a lábaid is :D
de a hasad ne húzd be, kizárt, hogy alapjáraton ilyenek legyen az oldalad
17/47 anonim válasza:
nekem bejössz bár az arcodra is kíváncsi lennék arról nem nyomsz fel képet??? :)
18/47 anonim válasza:
hát jah ha ilyen behúzott állapotban a hasad akkor van rajta felesleg bőven :S
19/47 anonim válasza:
#1es és #4es válaszoló vagyok!
Grazie mille a képfeltöltést!!!
Che bella ragazza! ;)
20/47 Disturbed90 válasza:
Kérdező nem vagy véletlenül szingli és Miskolc környéki? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!