Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó az alakom? Vékony vagyok? (képpel)
Figyelt kérdés
ez a pizsim..:) vagyis csak a póló.A naci csak ilyen szar valami szóval a ruhát ne nézzétek:D
2012. szept. 9. 23:17
21/47 A kérdező kommentje:
nincs behúzva...
direkt nem húztam be de akkor fogyok.
2012. szept. 9. 23:45
22/47 Bandita71 válasza:
Te egy isten nő vagy és tökéletes ne, hogy kínozd magad emiatt, csak tartsad ezt a formád!!!!!! Ja és ne foglalkozz mással, ha te jól érzed magad a bőrödben!
23/47 anonim válasza:
Na, utóbbi kép mindjárt mást mutat :)
24/47 Icepick válasza:
Nem kell fogynod, szerintem arányos az alakod.
Csak a cicivillantás nem kellett volna :(, most komolyan miért mutogatnak magurkól ilyeneket a lányok a neten, ennyire hü.lyék? Noha szeretem a meztelen nöi test látványát, de inkább élöben, és nem kellene midnenkinek mutogatnod.
Most gondolj arra, hogy valami 60 éves pedó papa erre veri ki. Ez jó érzés?
(22F)
26/47 anonim válasza:
istenem.. nem fogyni kéne, hanem a lábadat formálni
27/47 Icepick válasza:
Utolsó képfeltöltés kommentek között a második oldalon. Kérdezö kommentje ( nincs rendes billentyüzetem azért az ékezetek nem szabályos használata )
28/47 anonim válasza:
kizárt dolog hogy ilyen testalkattal így kiálljon a bordád
29/47 anonim válasza:
nincs kint a melle, az a bordája... ez már így elég taszító
30/47 Disturbed90 válasza:
Mi bajotok van a lábával, mi nem jó rajta konkrétan? Szerintem pont azért jó mert nem egy szál piszkafa vagy egy téglalap... Van formája, szépen kerekedik ahol kell neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!