Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó az alakom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó az alakom? Vékony vagyok? (képpel)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

ez a pizsim..:) vagyis csak a póló.A naci csak ilyen szar valami szóval a ruhát ne nézzétek:D

2012. szept. 9. 23:17
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

nincs behúzva...

direkt nem húztam be de akkor fogyok.

2012. szept. 9. 23:45
 22/47 Bandita71 ***** válasza:
30%
Te egy isten nő vagy és tökéletes ne, hogy kínozd magad emiatt, csak tartsad ezt a formád!!!!!! Ja és ne foglalkozz mással, ha te jól érzed magad a bőrödben!
2012. szept. 9. 23:48
 23/47 anonim ***** válasza:
Na, utóbbi kép mindjárt mást mutat :)
2012. szept. 9. 23:48
 24/47 Icepick ***** válasza:

Nem kell fogynod, szerintem arányos az alakod.

Csak a cicivillantás nem kellett volna :(, most komolyan miért mutogatnak magurkól ilyeneket a lányok a neten, ennyire hü.lyék? Noha szeretem a meztelen nöi test látványát, de inkább élöben, és nem kellene midnenkinek mutogatnod.

Most gondolj arra, hogy valami 60 éves pedó papa erre veri ki. Ez jó érzés?

(22F)

2012. szept. 9. 23:51
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
hol látod te a melleit? O.o
2012. szept. 9. 23:52
 26/47 anonim ***** válasza:
istenem.. nem fogyni kéne, hanem a lábadat formálni
2012. szept. 9. 23:56
 27/47 Icepick ***** válasza:
Utolsó képfeltöltés kommentek között a második oldalon. Kérdezö kommentje ( nincs rendes billentyüzetem azért az ékezetek nem szabályos használata )
2012. szept. 9. 23:56
 28/47 anonim ***** válasza:
kizárt dolog hogy ilyen testalkattal így kiálljon a bordád
2012. szept. 9. 23:58
 29/47 anonim ***** válasza:
nincs kint a melle, az a bordája... ez már így elég taszító
2012. szept. 9. 23:58
 30/47 Disturbed90 ***** válasza:
Mi bajotok van a lábával, mi nem jó rajta konkrétan? Szerintem pont azért jó mert nem egy szál piszkafa vagy egy téglalap... Van formája, szépen kerekedik ahol kell neki...
2012. szept. 9. 23:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!