Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hogy lehet? Miért ilyeneket vonzok?
Figyelt kérdés
Az hogy lehet hogy akár hány nővel összehoz a sors mindegyik hatalmas fellángolást érez írántam és hatalmas vággyal kéjjel vetik bele magukat a kapcsolatban,aztán amikor kiélték kis ösztöneiket lelépnek...Na ezt magyarázza meg nekem valaki?Nem vagyok se unalmas,sőt egyáltalán nem vagyok az de én mindig komoly kapcsolatként kezdek meg egy kapcsolatot.Az elmúlt 1 évben kb 5 ilyen nővel hozott össze a sors.Mindegyik azt mondta ilyen jót nem szexeltek mégsenkivel.Lehet hogy csak a szex miatt voltak velem vagy mi?Én már nem értem esküszöm..:D2012. szept. 7. 17:51
11/11 anonim válasza:
Talán azt érezték,hogy a jó szexen kívül mást nem tudsz nyújtani számukra.Nem tudom,ennek mi az oka,mert nem ismerlek,csak gyanítani tudom.Szerintem igenis vannak olyan tulajdonságaid,amik nem túl nyerők egy komolyabb nő szemében,ergo lehetsz te humoros,jóképű,és jó társaság,ha mondjuk lusta,link,felelőtlen vagy,esetleg gyerekes.Lehetsz magas és jóképű,ha mondjuk a műveltség vagy intelligencia hiányzik Belőled például.Ne érts félre,ezek csak példák és találgatások.Azért hoztam fel őket,mert nekem volt hasonló szeretőm.Külsőre pont a zsánerem.Magas és jóképű,laza és humoros...de!!!Irtó felelőtlen,gyerekes,link,lumpen,neveletlen.Nem tudnék beleszeretni.Remélem,érted,mire szeretnék kilyukadni.Ne vedd bántásnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!