Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hogy lehet? Miért ilyeneket vonzok?
ma 17:53
Hát igen elég nyított típus vagyok ez tény és való..lehet ez a hiba valóban.mert megfigyeltem a nők nagyon hamar a bizalmokban engednek és elég hamar a lényegre tudok velük tértni.Ez vszinű a nyitottságomnak köszönhető.
Szerintem is az lehet, hogy kiadtad magad teljesen a nőknek, aztán ráduntak. A szex meg végülis csak szex marad és sokan képesek igazi mély kötődés nélkül is jókat szexelni. Persze az lenne a normális,ha a szex lenne a szerelmi kiteljesedés csúcsa, vagy a csúcs egy része,de hát ez van.
Szerintem rádunnak,vagy útközben fellángolnak más iránt is és inkább lekoptatnak téged!
Esetleg te nem mutatod ki nekik annyira az érdeklődésd és azt unják meg?!
Ezerféle válasz lehetséges a kérdésedre.Annyi biztos, hogy egy komoly kapcsolathoz sokszor kevés a jó szex.Viszont a garantált jó szexnélkül meg aztán tényleg rossz a kapcsolat! Nehéz a válaszadás :)))
Persze, a nőkben van a hiba, TE nem lehetsz unalmas...
ego az van. Az önkritika merre? A dugáson kívül mit tettél meg a kapcsolatokért? Szerintem az önértékeléssel probléma van. A kapcsolatok jövőjéért két ember felelős. A saját hibáid fel kell térképezned, mert ha 5x ismétli magát a sors, az már nem a másik fél hibája! Légy őszinte, legalább magadhoz! Mert lehet még 5 ilyen kör, és eltelhet így az egész élet is! Ahhoz meg túl rövid!
L28
ma 18:20
Önkritika??Hogy jön ide az önkritika már ne haragudjál...A szexet azért írtam mert bármely hihetetlen számodra is ez a dolog,igen is fontos része a kapcsolatnak hogy ahogy te mondtad ne csak dugás legyen!A nőket nem szoktam csak dugásra használni hanem próbálom számukra is élvezhetővé tenni és nekem nem csak arról szól hogy na most itt egy nő és üríttek egyet...
A természetemmel sincs baj mert akkor baj nem lehet ha jól érik magukat a társaságomban.Amit az első hozzászoló abban már annél inkább.De úgy is sejtettem hogy megtalál egy ilyen magad fajta...de nem fogok neked magyarázkodni..
ma 18:20
Azt hogy mit tettem érte azt megint csak nem tudhatod..mint írtam a komoly kapcsolat híve vagyok!Férfi létemre elég sokat szoktam tenni érte vagy az adott nőért és ha hiszed ha nem ez valóban így van.Amit az első hozzászóló írt neki teljesne igaza van,mert felismertem benne önmagam,mert valóban hamar kiadom magam ami tetszik is nekik de akkor vszinű hosszú távon nem nyerő a dolog mind bebizonyosodott
1 lehet véletlen, 2 is, 3 már peches vagy, de 5 nő egy év alatt? Még csak el sem gondolkozol azon, hogy talán nem bennük van a probléma? Miért?
Egy gyerek is gyorsabban tanul: amiket megtettél, ezt eredményezték. Talán valamit máshogy kellene, hogy legközelebb ne csak a szex legyen fenomenális élmény, hanem azon túl is veled akarjanak maradni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!