Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy nincs jó illatom ott lent?
Figyelt kérdés
Barátom ki szeretne nyalni de én azért nem hagyom neki,mert attól félek hogy nincs jó illatom odalent.Neki se van mindig jó illata,nem nagy élvezettel veszem be a számba mondjuk reggel vagy napközben,csak frissen lefürödve.2012. szept. 6. 18:43
1/8 anonim válasza:
Hat szerintem elotte ulj be kadba, aztan puncid alaposan mosd meg de ne tusfurdovel, hanem pl. Dove szappannal, ugy 2x, szerintem fincsi lesz utana.
2/8 anonim válasza:
meg vannak ilyen ph izés cuccok amik direkt intim területre vannak, és azok tuti jók bár nem tudom
3/8 anonim válasza:
Mindenképpen fürödj előtte!
A punci önmagában nem rossz szagú, de a napközben kifolyó nedvek a bugyiban bepállanak, és bizony elég erős szaga tud lenni, ami a puncin is érződik.
Ha megmosakszol, akkor csak a "natúr" szag/íz marad, ami alapvetően elég semleges.
4/8 anonim válasza:
Mosakodj meg előtte, ezzel elkerülhető az ilyen jellegű kellemetlenség. Ha pedig valami oknál fogva nincs lehetőséged mosakodni/zuhanyozni előtte, használj intim törlőkendőt. Annyit biztos nem ér, mint egy alapos mosakodás, de valamennyit ez is segít.
5/8 anonim válasza:
Végszükség esetén mosdókagylónál is ki lehet törölgetni egy nedves ronggyal alaposan. :)
6/8 anonim válasza:
Szappannal semmiképp se mosd, mert attól begombásodhat.A szappan mindenhova jó, de ODA nem!Ha van rá lehetőséged, fürödj le előtte, most meg intim mosakodógéllel.Ha nincs rá lehetőséged, marad az intim törlőkendő.
7/8 anonim válasza:
Szerintem meg: "Ne fürggyé le!" .
8/8 anonim válasza:
A te puncid fürdés után közvetlenül semmilyen, pár órával vagy 1-2 nappal utána izgatóan finom, és csak akkor rossz és nem vonzó ha fertőzés rondítja el az illatát és az ízét.
Ne aggódj! Ha nem lesz megveszve érte akkor kikérdezheted k mi a baja, de tutira h nem kell ilyenen aggódni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!